Jak minimalizovat hru na PC

Jak minimalizovat PC hru

Minimalizace hry PC může být užitečná, pokud potřebujete rychle přepínat mezi hrou a jinými úkoly, jako je reakce na zprávu nebo kontrola na internetu. V tomto blogu prozkoumáme různé metody, jak minimalizovat hru PC a usnadnit váš život během herních relací.

1. Pomocí klíče Windows

Jednoduchý způsob, jak minimalizovat hru, je stisknout klávesu Windows na klávesnici. Tím se otevře nabídku Start a hra bude automaticky minimalizována. Chcete -li se vrátit do hry, stačí kliknout na ikonu hry na hlavním panelu.

2. Alt + Tab

Další možností je použití kombinace klíčů ALT + TAB. Když najdete okno hry, uvolněte klíče a hra bude minimalizována.

3. Režim okna

Některé hry nabízejí možnost hrát v režimu okna. V tomto režimu můžete změnit velikost okna hry a přesunout jej plochou. Chcete -li hru minimalizovat, jednoduše klikněte na tlačítko minimalizovat v horní části okna.

4. Klávesové zkratky

Některé hry mají konkrétní zkratky klávesnice, které se minimalizují. Zkontrolujte nastavení hry nebo si prohlédněte příručku a zjistěte, zda je k dispozici zkratka. Tato možnost se může lišit od hry ke hře.

5. Správce úloh

Pokud žádná z výše uvedených metod nefunguje, můžete použít správce úloh k minimalizaci hry. Stisknutím tlačítka Ctrl + Shift + ESC otevřete správce úloh. Na kartě „Aplikace“ -Klikněte na hru a vyberte „Minimalizovat“.

Toto jsou některé způsoby, jak minimalizovat hru na PC. Vyzkoušejte každou metodu a zjistěte, který z nich pro vás nejlépe funguje. Nezapomeňte, že ne všechny hry nabízejí stejné možnosti, takže možná budete muset upravit nastavení hry pro nejlepší zážitek.

Doufáme, že tento blog byl pro vás užitečný. Bavte se hraní a co nejlépe využít své herní relace!

Scroll to Top