Jak sestavit štětce chobotnice

Jak sestavit štětce Octopus

Octopusový kartáč je doplňkem make -upu široce používaný k nanášení prášku obličeje rovnoměrně a hladce. Jeho zaoblený tvar a měkké štětiny umožňují přesnou aplikaci a přirozený povrch. V tomto blogu vás naučíme krok za krokem, jak nastavit svůj vlastní kartáč na chobotnici.

Nezbytné materiály

  • 1 kabel kartáče
  • Brush štětiny
  • Nylonové vlákno
  • nůžky
  • Cola

krok za krokem

1. Příprava štětin

Nejprve si vezměte štětiny a nakrájejte je na požadovanou velikost pro váš kartáč na chobotnici. Ujistěte se, že štětiny jsou čisté a bez jakýchkoli zbytků.

2. Upevnění štětin do kabelu

Poté naneste vrstvu lepidla na základnu štětin a vložte je do kabelu štětce. Pevně ​​stiskněte, abyste zajistili, že štětiny jsou dobře opraveny.

3. Vázání štětin

Aby se zajistilo, že štětiny jsou pevně zaseknuté, při uvádějte je nylonovou nití na základně kabelu. Dejte pevný uzel, abyste zabránili uvolnění štětin během používání.

4. Dokončení štětce

Nakonec nařízněte přebytečný nylonový drát a ujistěte se, že štětiny jsou dobře pevné. Před použitím nechte štětec úplně vyschnout.

Nyní, když víte, jak nastavit kartáč na chobotnici, využijte příležitosti a vyzkoušejte různé techniky aplikací obličeje a získejte bezchybný povrch ve vašem make -upu. Nezapomeňte štětec pravidelně čistit, abyste tam udrželi v dobrém stavu a zajistili vždy úžasné výsledky.

Doufáme, že tento tutoriál byl pro vás užitečný. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, nechte je v komentářích níže. Až příště!

Scroll to Top