Jak změnit barvu písmen WhatsApp

Jak změnit barvu písmen WhatsApp

Přemýšleli jste někdy, jestli je možné změnit barvu písmen na WhatsApp? Pokud ano, přišli jste na správné místo! V tomto článku prozkoumáme několik způsobů, jak přizpůsobit barvu textu v nejpopulárnější aplikaci pro zasílání zpráv na světě.

Možnost 1: Použití funkce formátování textu

WhatsApp má vytvořenou funkci, která vám umožní formátovat text vašich zpráv. Ačkoli není možné přímo změnit barvu písmen, můžete použít speciální znaky k vytvoření iluze různých barev.

Chcete -li to provést, postupujte podle těchto kroků:

  • Otevřete WhatsApp a jděte na konverzaci, kde chcete změnit barvu textu.
  • Napište svou zprávu normálně, ale přidejte speciální znaky před a po textu, který chcete zvýraznit.
  • Použijte znak “*“, aby se text tučně uložil.
  • Použijte znak “ _ “, aby text uvedl kurzívou.
  • Použijte znak “ ~ ” k poškrábání textu.
  • Vyzkoušejte různé kombinace těchto znaků, abyste získali požadovaný efekt. Pamatujte, že ne všechna zařízení a operační systémy podporují všechny speciální znaky.

    Možnost 2: Používání aplikací třetích stran

    Pokud chcete více možností přizpůsobení, můžete zvážit použití aplikací třetích stran navržených speciálně pro změnu barvy textu na WhatsApp. Tyto aplikace obvykle nabízejí širokou škálu barev a stylů na výběr.

    Před stažením jakékoli aplikace nezapomeňte prohledat a přečíst hodnocení, abyste se ujistili, že je bezpečná a spolehlivá. Kromě toho si uvědomte, že používání aplikací třetích stran může porušit podmínky služby WhatsApp a vést k pokutám, jako je pozastavení vašeho účtu.

    Možnost 3: Používání webu WhatsApp

    6

    Otevřete web Whatsapp, vyberte požadovanou konverzaci a zadejte svou zprávu pomocí speciálních znaků pro formátování textu.

    Závěr

    Ačkoli není možné přímo změnit barvu písmen na WhatsApp, můžete použít speciální znaky k vytvoření iluze různých barev. Kromě toho jsou k dispozici aplikace třetích stran těm, kteří chtějí více možností přizpůsobení. Nezapomeňte, že před stažením vždy zkontrolujete bezpečnost a spolehlivost těchto aplikací.

    Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Bavte se přizpůsobit své zprávy na WhatsApp!

    Scroll to Top