Jak změnit číslo se stejným živým čipem

Jak změnit číslo se stejným živým čipem

Pokud jste zákazníkem Vivo a potřebujete změnit telefonní číslo, ale chcete si udržet stejný čip, vědět, že tuto výměnu můžete provést jednoduše a prakticky. V tomto článku vám ukážeme krok za krokem k provedení této změny bez komplikací.

Krok 1: Kontaktujte Vivo

Prvním krokem ke změně čísla se stejným živým čipem je kontaktovat operátora. Zákaznický servis Vivo můžete zavolat prostřednictvím 0800 770 1515 nebo získat přístup na oficiální web Vivo a vyhledat možnost online služby.

Krok 2: Zadejte důvod pro burzu

Při kontaktu s vivo informujte důvod výměny čísel. Vysvětlete, že si chcete ponechat stejný čip, ale potřebujete nové telefonní číslo. Servisní tým vás provede další kroky.

Krok 3: Zkontrolujte dostupnost nového čísla

Vivo zkontroluje dostupnost nového telefonního čísla, které chcete. Budou vás informovat, zda je číslo k dispozici a pokud je možné vyměnit se stejným čipem.

Krok 4: Potvrďte výměnu

Po kontrole dostupnosti nového čísla vás společnost Vivo informuje o dostupných možnostech. Můžete si vybrat požadované nové telefonní číslo a potvrdit výměnu.

Krok 5: Aktivujte nové číslo

Po potvrzení výměny aktivuje Vivo nové číslo ve svém čipu. Obdržíte potvrzovací zprávu s novým telefonním číslem.

Krok 6: Zadejte své kontakty o změně

Po provedení výměny čísel je důležité informovat své kontakty o změně. Zašlete zprávu nebo zavolejte svým přátelům, rodině a profesionálním kontaktům a aktualizujte své záznamy s novým číslem.

Nyní, když víte, jak změnit číslo se stejným živým čipem, už neexistují žádné omluvy, které by tuto výměnu odložily. Kontaktujte Vivo a rychle a snadno se měňte.












Scroll to Top