Jak změnit název ve volném ohni

Jak změnit název ve volném ohni

Pokud jste častým hráčem ohně, pravděpodobně jste se přemýšleli, jak změnit své jméno ve hře. Název vaší postavy je důležitou součástí vaší identity ve hře a může být zábavné ji občas změnit. V tomto článku vám ukážeme, jak to udělat jednoduše a rychle.

Krok 1: Přístup k nastavení hry

Chcete -li začít, otevřete bezplatnou aplikaci Fire na mobilním zařízení a přihlaste se ke svému účtu. Poté klikněte na ikonu Nastavení, která je obvykle reprezentována zařízením.

Krok 2: Přístup k možnosti změny názvu

V rámci nastavení vyhledejte možnost „Název změny“ nebo „Název změny“. Tato možnost se může lišit podle hry, ale obvykle se nachází v nabídce přizpůsobení.

Krok 3: Vyberte nový název

Nyní je čas vydat kreativitu! Zadejte nový název, který chcete ve hře použít. Pamatujte, že jméno musí respektovat pravidla chování volného ohně a nemůže obsahovat urážlivá nebo nevhodná slova.

Krok 4: Potvrďte změnu

Po výběru nového názvu klikněte na „Potvrdit“ nebo „Uložit“ a dokončete proces. Hra vás může požádat, abyste změnu znovu potvrdili, abyste se vyhnuli chybám.

a připraven! Nyní máte nové jméno ve volném ohni. Nezapomeňte, že některé změny mohou být zaplaceny, a poté zkontrolujte, zda jsou před potvrzením změny nějaké spojené náklady.

Doufáme, že tato příručka byla pro vás užitečná. Bavte se prozkoumáváním nových identit ve volném ohni a co nejlépe využít vaši herní zážitek!

Scroll to Top