Jak neukazovat, koho sleduji na Instagramu

Jak neukazovat, koho sleduji na Instagramu

Instagram je dnes jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí, což uživatelům umožňuje sdílet fotografie a videa s jejich následovníky. Nechceme však vždy, aby všichni věděli, koho sledujeme. Pokud chcete udržet svůj seznam sledovatelů soukromý, zde je několik tipů, které neukazují, koho sledujete na Instagramu.

1. Soukromý účet

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak neukazovat, koho sledujete na Instagramu, je, aby byl váš účet soukromý. Přitom budou moci vidět vaše příspěvky a seznam sledovatelů pouze lidé, které schválíte. Chcete -li vytvořit svůj účet soukromý, přejděte do nastavení profilu a aktivujte možnost „soukromý účet“.

2. Nedovolte, aby Instagram přístup k vašim kontaktům

Když vytvoříte účet Instagram, může platforma požádat o přístup k vašim kontaktům a najít lidi, které znáte. Pokud nechcete, aby Instagram věděl, koho sledujete, vyhněte se mu přístup k vašim kontaktům. To můžete provést zamítnutím povolení, když se objeví požadavek nebo deaktivace přístupu k kontaktům v nastavení zařízení.

3. Nesynchronizujte své účty sociálních médií

Instagram vám umožňuje synchronizovat váš účet s jinými sociálními sítěmi, jako je Facebook a Twitter. Pokud však nechcete, aby lidé věděli, koho sledujete na Instagramu, vyhněte se synchronizaci účtu s jinými platformami. Tímto způsobem nebudou vaše aktivity Instagramu sdíleny na jiných sociálních sítích.

4. Nebuďte veřejně interagujte s profily, které sledujete

Dalším způsobem, jak neukazovat, koho sledujete na Instagramu, je vyhnout se veřejným interakcím s profily, které sledujete. Vyvarujte se užívání, komentování nebo veřejného označení těchto profilů, protože to může upoutat pozornost ostatních lidí a odhalit, koho sledujete.

5. Blokujte nebo odstraňte nežádoucí sledující

Pokud chcete udržet seznam sledovatelů soukromý, je důležité zablokovat nebo odstranit nežádoucí sledující. Toho lze provést na návštěvě nastavení ochrany osobních údajů profilu a správou vašich následovníků. Při blokování nebo odstranění nežádoucích následovníků zajistíte, aby pouze lidé, které chcete vidět váš seznam sledovatelů.

Podle těchto tipů můžete uchovávat svůj seznam sledujících soukromých a neukazovat, koho sledujete na Instagramu. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat nastavení ochrany osobních údajů, abyste zajistili chránění vašich osobních údajů.

Scroll to Top