Jak skrýt skupinu na WhatsApp

Jak skrýt skupinu na WhatsApp

Už jste se ocitli ve skupině WhatsApp, která se už nechtěla účastnit, ale nechtěli jste úplně odejít? Nebo možná chcete jen snížit oznámení z konkrétní skupiny? V tomto článku vám ukážeme, jak skrýt skupinu na WhatsApp, abyste mohli mít větší kontrolu nad svými konverzacemi.

Krok 1: Otevřete WhatsApp

Nejprve otevřete aplikaci WhatsApp na mobilním zařízení. Ujistěte se, že jste na hlavní obrazovce, kde můžete vidět všechny své chaty.

Krok 2: Najděte skupinu, kterou chcete skrýt

SLONUT NO SEZNAMOVÁNÍ, dokud nenajdete skupinu, kterou chcete skrýt. Klepnutím na název skupiny otevřete konverzaci.

Krok 3: Přístup ke nastavení skupiny

V pravém horním rohu obrazovky uvidíte ikonu se třemi vertikálními body. Dotkněte se této ikony a otevřete nabídku skupinových možností.

Krok 4: Skryjte skupinu

V nabídce skupinových možností se slepí, dokud nenajdete možnost „skrýt“. Dotkněte se této možnosti skrýt skupinu.

Skrytím skupiny bude stále přítomen na vašem seznamu chatu, ale na hlavní obrazovce se neobjeví. Nebudete přijímat zprávy od této skupiny, pokud neotevřete konverzaci.

Pokud chcete akci obrátit a znovu ukázat skupinu na hlavní obrazovce, postupujte podle stejných kroků a vyberte možnost „Zobrazit“ v nabídce skupiny Možnosti.

Doufáme, že tento článek byl užitečný pro to, aby se naučil, jak skrýt skupinu na WhatsApp. Nyní můžete mít větší kontrolu nad svými konverzacemi a oznámeními. Pokud máte jakékoli dotazy, zanechte komentář níže.

Scroll to Top