Jak uspořádat skříň malého páru

Jak uspořádat šatník malých párů

Mít malý šatník může být výzvou, zejména pro páry, které potřebují sdílet prostor. S několika inteligentními tipy a triky však můžete efektivně uspořádat svůj šatník a co nejlépe využít dostupný prostor.

1. Provést screening

Prvním krokem při organizaci malého šatníku je prověřování vašeho oblečení. Oddělte ty, které již nepoužíváte, nebo jste z módy a darujte nebo prodávejte. To vám pomůže uvolnit prostor pro kousky, které opravdu používáte a máte rádi.

2. Použijte jemné věšáky

Rozhodněte se pro jemné věšáky, protože ve skříni zabírají méně místa. Kromě toho pomáhají udržovat oblečení organizované a bez hnětení. K oddělení oblečení každé osoby použijte různé barvy věšáky a usnadňují identifikaci.

3. Použijte organizátory

Investujte do organizátorů, jako jsou krabice, koše a oddíly, aby maximalizovali vnitřní prostor skříně. Pomáhají oddělit oblečení podle kategorií, jako jsou t -košile, kalhoty a spodní prádlo, což usnadňuje vizualizaci a přístup.

4. Využijte výhod dveří

Použijte brány skříně k zavěšení háčků nebo organizaci kapes. To vám umožní vychutnat si vertikální prostor a ukládat příslušenství, jako jsou pásy, šátky a šperky, praktickým a organizovaným způsobem.

5. Používejte police a výklenky

Pokud má váš šatník police nebo výklenky, využijte jeho maximum. K uspořádání menších předmětů, jako jsou ponožky, spodní prádlo a doplňky, použijte krabice nebo koše. To pomáhá udržovat vše na svém místě a vyhnout se nepořádku.

6. Správně složit

Naučte se, jak správně složit oblečení, abyste optimalizovali prostor v šatníku. Kompaktně složte t -košile, kalhoty a spodní prádlo a naskládejte je organizovaným způsobem. Použijte oddíly k oddělení baterií podle typu oblečení.

7. Použijte vakuové sáčky

Pokud máte zimní oblečení nebo objemné kousky, které zabírají hodně místa, zvažte použití vakuových sáčků. Umožňují komprimaci oblečení, snížení jejich objemu a uvolnění prostoru v šatníku.

8. Udržujte organizaci

Nakonec nezapomeňte udržovat organizaci šatníku. Zarezervujte si několik minut každý týden, abyste si uklidili oblečení a vrátili se na vaše správná místa. To pomůže vyhnout se nepořádkům a usnadnit přístup k dílům.

S těmito tipy budete moci uspořádat svůj malý pár skříně efektivně a prakticky. Nezapomeňte přizpůsobit návrhy podle dostupného prostoru a vašich osobních potřeb. Vezměte maximum každý palec vašeho šatníku!

Scroll to Top