Jak svatební ženichové nazývají nevěstu a ženich

jako svatební ženichové volají ženichy

Když jsme vyzváni, abychom byli ženichami, je to zvláštní čest. Kromě účasti na tak důležitém okamžiku v životě páru máme také určité povinnosti, jako je pomoc při přípravě a přítomnost v klíčových okamžicích. Ale přemýšleli jste někdy o tom, jak svatební ženichové nazývají nevěstu a ženich?

Nejběžnější termíny

Existují různé způsoby, jak se během manželství odkazovat na nevěstu a ženicha, a to se může lišit podle regionu a kultury. Pojďme vědět některé z nejběžnějších termínů:

Nevěsta

Když kmotři odkazují na nevěstu, je běžné ji nazývat „nevěstou“. Je to jednoduchý a přímý způsob, jak na to odkazovat, a není zde mnoho variací.

ženich

Stejně tak, když ženichové odkazují na ženicha, je běžné to nazvat „ženichem“. Stejně jako v případě nevěsty není pro tento termín mnoho variací.

pár

Obecnější způsob, jak odkazovat na nevěstu a ženicha, je „pár“. Toto je neutrálnější možnost a lze jej použít pro nevěstu i ženicha.

Další způsoby, jak volat nevěstu a ženicha

Kromě nejběžnějších termínů existují i ​​jiné způsoby, jak se během manželství odkazovat na nevěstu a ženicha. Některé z nich jsou:

  • Láska : Je běžné, že ženichové nazývají nevěstu a ženich „láska“ během manželství, jako milující způsob, jak na ně odkazovat.
  • draho : Další možnost se nazývá „drahá“, ukazuje náklonnost a blízkost páru.
  • přátelé : často mají ženichové velmi blízký vztah přátelství s nevěstou a ženichem a volali „přátelé“ během manželství, je způsob, jak toto spojení demonstrovat.

Závěr

Jako svatební ženichové máme tu čest účastnit se jedinečného okamžiku v životě páru. A když odkazujeme na nevěstu a ženicha, můžeme použít různé termíny, jako je „nevěsta“, „ženich“, „pár“, „láska“, „drahá“ a „přátelé“. Důležitou věcí je prokázat náklonnost a náklonnost k nim, díky čemuž je tento okamžik ještě zvláštní.

Scroll to Top