Jak nainstalovat nákup na Aliexpress

Jak nainstalovat nákup na Aliexpress

Pokud jste častým spotřebitelem ALIEXPress, možná jste se zajímali, zda můžete nainstalovat své nákupy na tuto platformu. Koneckonců, instalace nákupu může být skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí platit celkovou částku najednou. V tomto blogu vám ukážeme, jak můžete své nákupy rozdělit na Aliexpress a užít si všechny výhody této možnosti.

splátka na Aliexpress

Aliexpress nabízí možnost splátky v některých nákupech, ale je důležité si uvědomit, že ne všechny produkty jsou pro tento režim k dispozici. Obecně platí, že pouze produkty s vyšší hodnotou mají možnost splátky.

Chcete -li ověřit, zda lze produkt vyplatit ve splátkách, přejděte na požadovanou stránku produktu a zkontrolujte dostupné platební možnosti. Pokud je splátka k dispozici, můžete si vybrat množství splátek, které chcete provést.

jako splátka na Aliexpress

Chcete -li nainstalovat nákup v Aliexpress, postupujte podle kroků níže:

  • Získejte přístup na web AliExpress a přihlaste se ke svému účtu;
  • Podívejte se na požadovaný produkt a klikněte na něj a získejte přístup na stránku produktu;
  • Zkontrolujte, zda je splátka k dispozici, a vyberte množství požadovaných splátek;
  • Přidejte produkt do vozíku;
  • Pokračujte k platbě a vyberte požadovanou metodu platby;
  • Dokončete nákup a počkejte na potvrzení platby.
  • Je důležité zdůraznit, že splátka v Aliexpress může podléhat úrokovým sazbám v závislosti na formě vybrané platby. Proto je nezbytné pečlivě přečíst podmínky splátky před dokončením nákupu.




    Metody platby
    Úrokové sazby

    kreditní karta se liší podle operátora karet
    bankovní skluz Neexistuje žádná možnost splátky

    Je důležité si uvědomit, že úrokové sazby se mohou lišit podle operátora kreditních karet. Proto je nezbytné ověřit podmínky nabízené vaší kartou před výběrem pro splátku.

    kliknutím sem Chcete -li získat přístup na web AliExpress a podívejte se na všechny dostupné možnosti splátky.

    Zdroj: Aliexpress Doufáme, že vám tento blog pomohl pochopit, jak rozdělit vaše nákupy v Aliexpress. Nyní si můžete vychutnat všechny výhody této možnosti a pohodlněji zpřístupnit. Máte -li jakékoli dotazy, nechte je v komentářích níže. Šťastné nakupování!

    Scroll to Top