Jak se účastnit řemeslných veletrhů ve SP 2022

Jak se účastnit řemeslných veletrhů ve SP 2022

Pokud jste řemeslníkem nebo řemeslníkem a chcete vystavit a prodávat své výrobky na veletrzích Handicraft v Sao Paulu v roce 2022, tento blog je pro vás! V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak se těchto akcí účastnit a využít všech příležitostí, které nabízejí.

1. Prohledejte řemeslné veletrhy ve SP

Prvním krokem je zkoumání, které řemeslné veletrhy, ke kterým dojde příští rok v São Paulo. Existuje několik možností, od velkých veletrhů po menší a konkrétnější události. Vytvořte seznam veletrhů, které nejvíce odpovídají vašemu profilu a vašim produktům.

2. Zkontrolujte požadavky na účast

Každý řemeslný veletrh má své vlastní požadavky na účast. Některé události vyžadují, aby vystavovatelé byli registrováni například jako Mei (individuální mikroepreneur). Zkontrolujte, jaké jsou požadavky každého spravedlivého a zjistěte, zda se jim hodíte.

3. Proveďte registraci

Po výběru řemeslných veletrhů v SP, které se chcete zúčastnit a zkontrolovat požadavky každého z nich, je čas se zaregistrovat. Obecně je registrace prováděna online prostřednictvím oficiálních webových stránek veletrhu. Vyplňte všechna požadovaná data a odešlete svou registraci do stanoveného termínu.

4. Připravte své zásoby

S vaší účastí potvrzeno na veletrhu řemesel je čas připravit vaše akcie. Produkovat nebo získat produkty, které budou během akce vystaveny a prodány. Ujistěte se, že máte řadu produktů, které přilákají různé typy zákazníků.

5. Uspořádejte strukturu výstavy

Kromě produktů je důležité organizovat svou expoziční strukturu. Mějte stoly, police, věšáky a další podpěry, abyste zobrazovali vaše produkty atraktivní. Také přemýšlejte o dekoraci vašeho prostoru, která musí být v souladu se stylem vašich produktů.

6. Zveřejněte svou účast

Chcete -li přilákat více návštěvníků veletrhu řemeslného veletrhu a na váš stánek, je nezbytné zveřejnit vaši účast. Používejte sociální sítě, vytvořte akci na Facebooku, sdílejte fotografie svých produktů a pozvěte své přátele a rodinu, aby se zúčastnili akce.

7. Buďte připraveni na událost

V den veletrhu řemesel, buďte připraveni sloužit návštěvníkům a prodávat. Mějte dobré služby, buďte přátelští a být ochotni klást otázky a vyjednávat ceny. Nezapomeňte si vzít karty nebo mít způsob, jak přijímat platby.

8. Vyhodnoťte svou účast

Po události proveďte posouzení vaší účasti. Zkontrolujte, co fungovalo a co lze vylepšit pro další veletrhy. Analyzujte také finanční návratnost a pokud to stálo za investici času a peněz.

Nyní, když víte, jak se účastnit řemeslných veletrhů v SP v roce 2022, je čas uvést do praxe a využít všechny příležitosti, které tyto události nabízejí. Hodně štěstí a úspěch ve vašem prodeji!

Scroll to Top