Jak vyrobit salsiku

Jak vyrobit mikro klobásu

Pokud jste ve spěchu nebo nechcete získat spoustu jídel, může být skvělou volbou výroba klobásy v mikrovlnné troubě. Kromě toho, že je rychlý a praktický, je výsledkem šťavnaté a chutné klobásy. V tomto článku vás naučíme krok za krokem k přípravě klobásy v mikrovlnné troubě jednoduše a lahodně.

Krok 1: Vyberte klobásu

Než začnete, je důležité si vybrat dobrou klobásu. Rozhodněte se pro čerstvé, kvalitní klobásy a žádné konzervační látky. Na trhu najdete různé typy klobásy, jako je kuřecí klobása, vepřová klobása, krůtí klobása. Vyberte ten, který vás potěší.

Krok 2: Připravte klobásy

Odstraňte klobásy z obalu a v každé z nich proveďte malé diagonální řezy. Tyto škrty pomohou klobásy vyrovnat rovnoměrněji a zabrání jí v průběhu procesu.

Krok 3: Vložte klobásy do vhodného kontejneru

Umístěte klobásy do mikropodnikové nádoby. Ujistěte se, že kontejner je bezpečný pro použití v mikrovlnné troubě a má dostatek prostoru, aby se klobásy nesmíchly nashromáždit.

Krok 4: Vařte klobásy v mikro lhaní

Zakryjte nádobu víkem nebo filmovým papírem podobným mikrovlnné troubě. To pomůže udržet teplo a vlhkost a zajistit, aby klobásy byly šťavnaté. Přiveďte kontejner do mikrovlnné trouby a naplánujte vaření ve vysokém výkonu asi 2 až 3 minuty.

Krok 5: Otočte klobásy

Po naplánované době odstraňte kontejner z mikropodření, protože bude horká. Otočte klobásy a vaří i na obou stranách. Pokud chcete, můžete do nádoby přidat vodu, která pomůže udržet vlhkost klobásy.

Krok 6: Pokračujte ve vaření

Přineste kontejner znovu do mikrovlnné trouby a naplánujte vaření ve vysokém výkonu po dobu dalších 2 až 3 minut. Tentokrát se může lišit v závislosti na síle vaší mikrovlnné trouby a množství klobás, které připravujete. Dávejte pozor, abyste nenechali klobásy projít bodem.

Krok 7: Zkontrolujte vaření

Po naprogramovaném čase se ujistěte, že se klobásy vaří podle vašich představ. V případě potřeby můžete vařit ještě několik minut, dokud nedosáhnete požadovaného bodu.

Krok 8: Podávejte a užívejte si

Odstraňte klobásy z mikro -turn pečlivě, protože budou horké. Podávejte klobásy doprovázené chlebem, omáčkami, saláty nebo jak dáváte přednost. Nyní si jen užijte tuto chutnou a praktickou možnost jídla.

Vyzkoušejte klobásu v mikrovlnné troubě a zjistěte, jak snadné a rychlé je připravit toto jídlo. S těmito tipy budete mít za pár minut šťavnaté a chutné klobásy. Dobrá chuť k jídlu!

Scroll to Top