Jak objednat duplikát karty Bolsa Familia

Jak objednat duplikát karty Bolsa Familia

Bolsa Familia je sociální program brazilské vlády, jehož cílem je pomáhat rodinám sociální zranitelnosti. Chcete -li získat výhodu, musíte mít kartu Bolsa Familia, která se používá k výběru měsíční částky poskytované programem. Může se však stát, že karta je ztracena, odcizena nebo poškozena. V takových případech musíte požádat o duplicitní kartu. V tomto článku vysvětlíme, jak to udělat.

krok za krokem požádat o duplikát karty Bolsa Familia

  • Kontakt Caixa Econômica Federal: Caixa je banka odpovědná za program Bolsa Familia. Chcete -li požádat o duplikát karty, musíte se obrátit na call centrum CAIXA na čísle 0800 726 0207. Mějte číslo NIS (sociální identifikační číslo) a osobní dokumenty v ruce.
  • Zadejte ztrátu, krádež nebo poškození karty: Při kontaktu s call centrem je dejte vědět, proč potřebujete duplicitní kartu. Ať už kvůli ztrátě, krádeži nebo poškození, je důležité správně nahlásit situaci.
  • Zkontrolujte dostupnost služby obličeje -to -face: V závislosti na vašem regionu budete možná muset navštěvovat agenturu Caixa, abyste požádali o duplicitní kartu. Call centrum bude informovat, zda je nutné čelit obličejové službě.
  • Naplánujte si obličejovou službu -v případě potřeby: Pokud potřebujete navštěvovat agenturu CAIXA, naplánujte si obličejovou službu. Call centrum bude informovat nezbytné dokumenty a místo, kam byste se měli zúčastnit.
  • Porovnejte s obličejem -to -face Service: V plánovaném dni a čase přejděte do agentury Caixa a vyžádejte si duplicitní kartu. Vezměte požadované dokumenty a dodržujte pokyny účastníků.
  • Počkejte na novou kartu: Po vyžádání duplicitní karty počkejte na vydání nové karty Bolsa Familia. Uzávěrka pro jeho přijetí se může lišit, ale obvykle je to 30 dní.
  • Pamatujte, že je důležité udržovat data aktuální s federálními caixa econômica, aby se zabránilo budoucím problémům. Pokud dojde k nějaké změně ve vaší adrese nebo složení rodiny, okamžitě informujte banku.

    Doufáme, že tento článek byl pro vás užitečný, abyste pochopili, jak požádat o duplikát karty Bolsa Familia. Pokud máte více otázek, konzultujte oficiální web programu nebo kontaktujte call centrum CAIXA.

    Scroll to Top