Jak česat mužské kudrnaté vlasy

Jak česat mužské kudrnaté vlasy

Mít kudrnaté vlasy může být pro mnoho mužů výzvou. Koneckonců, je nutné vědět, jak se starat a správně česat dráty tak, aby vypadaly krásně a zdravě. V tomto blogu vám poskytneme několik tipů, jak praktickým a efektivním způsobem česat mužské kudrnaté vlasy.

1. Poznejte svůj typ parta

Než začnete čekat mužské kudrnaté vlasy, je důležité znát váš typ parta. Existují různé typy kudrnatých vlasů, od nejvíce otevřených až po nejvíce uzavřené. Každý typ psa vyžaduje konkrétní péči, takže je důležité vědět, který z nich má vybrat správné produkty a techniky.

2. Používejte konkrétní produkty pro kudrnaté vlasy

Chcete -li česat mužské kudrnaté vlasy, je nezbytné používat specifické produkty pro tento typ vlasů. Šampony, kondicionéry, česání krémů a kudrnatých finišerů vlasů pomáhají definovat kadeře, ovládat kudrnaté a udržovat zvlhčení vlasů. Hledejte produkty bez síranů a parabenů, protože tyto ingredience mohou vysušit kudrnaté vlasy.

3. Opatrně se vodiče vyčistily

Před česáním mužských kudrnatých vlasů je důležité pečlivě zavřít vlasy. Použijte široký hřeben nebo prsty na zuby k vrácení uzlů, počínaje koncem a lezení do kořene. Nikdy nečekejte suché kudrnaté vlasy, protože to dokáže zlomit vlasy a způsobit kudrnaté.

4. Sázejte na techniku ​​pásky

Technika pásky je skvělou volbou pro česnutí kudrnatých kudrnatých vlasů. Skládá se z oddělení vlasů na prameny a nanesení čestného krému nebo gelu pro definování kadeřů. Potom hnětení prameny zdola nahoru a stimulujte tvorbu kadeřů. Tato technika pomáhá, aby se kadeře definovaly více as méně kudrnaté.

5. Vyvarujte se česání suchých vlasů

Vyvarujte se česání mužských kudrnatých vlasů, když je suché, protože to může způsobit kudrnat a zlomit vlasy. Raději si vyčesáte vlasy při koupání, s prameny stále vlhkou a pomocí širokého zubního hřebenu nebo prstů. Pokud dáváte přednost tomu, abyste čelili suché vlasy, použijte sprej s vodou k zvlhčení vlasů před česáním.

6. Dokončete kudrnatým olejem nebo krémem

Po česání mužských kudrnatých vlasů zakončete specifickým olejem nebo krémem na kudrnaté vlasy. Tyto výrobky pomáhají ovládat Frizz, zvlhčují vlasy a svítí kadeře. Naneste malé množství na ruce a rozprostřete se na vlasy a vyhýbejte se kořene.

Nyní, když víte, jak česat mužské kudrnaté vlasy, je čas uvést tyto tipy do praxe a dobýt úžasné kadeře. Nezapomeňte, že každé vlasy jsou jedinečné, takže je důležité najít produkty a techniky, které pro vás nejlépe fungují. Vyzkoušejte různé produkty a techniky, dokud nenajdete perfektní kombinaci pro své kudrnaté vlasy.

Scroll to Top