Jak nyní pěstovat Nóbis na Zemi

Jak nyní zasadit Nóbis na Zemi

o Pra Nobis je velmi všestranná a výživná rostlina, která se široce používá v brazilské kuchyni. Vaše kultivace na Zemi může být skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít tuto rostlinu doma. V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak nyní zasadit Nóbis na Zemi.

Krok 1: Volba umístění

Před zahájením výsadby je důležité zvolit správné místo pro pěstování o o odo. Tato rostlina má rád plné slunce, takže hledejte místo, které přijímá nejméně 6 hodin přímého slunce denně. Také se ujistěte, že půda je dobře odvodněná a bohatá na organické záležitosti.

Krok 2: Příprava půdy

Připravte půdu před výsadbou nyní sondy. Vyčistěte oblast odstraněním jakékoli nežádoucí vegetace. Poté přidejte organickou sloučeninu nebo dobře nalezenou půdu k zemi a dobře promíchejte, abyste zajistili dobrou plodnost.

Krok 3: Výsadba sazenice

Při připravené půdě je čas zasadit sazenice Now Prosis. Vytvořte jámy asi 30 cm hluboké a 30 cm široké, takže mezi rostlinami zůstane vzdálenost nejméně 1 metr. Umístěte sazenice do jám, naplňte půdou a lehce stiskněte.

Krok 4: Zalévání a péče

Po výsadbě hojně pokapejte sazenice Nobisů a zajistěte, aby byla půda velmi vlhká. V prvních měsících je důležité udržovat půdu vždy vlhkou a pravidelně zalévat. Také vytvořte mulč kolem rostlin, aby pomohl udržovat vlhkost a vyhnout se růstu plevelů.

Krok 5: Hnojení a prořezávání

Proveďte periodická hnojiva, abyste zajistili dobrý vývoj rostlin. Použijte dusík -bohatá organická hnojiva, jako je kuřecí hnoj nebo ricinový fazolový koláč. Také proveďte pravidelné prořezávání pro stimulaci růstu a větvení rostlin.

Krok 6: Sklizeň

Sklizeň ORA Probis může být provedena od 6 měsíců po výsadbě. Chcete -li sklízet listy, stačí je nakrájet nůžkami a vždy ponechat některé listy na rostlině, aby se mohl i nadále vyvíjet. Listy mohou být použity v různých kulinářských přípravcích, jako jsou sautéed, šťávy a saláty.

Nyní, když víte, jak zasadit pro nás na Zemi, si zašpiňte ruce a užijte si výhody této speciální rostliny. Mějte na paměti, že kultivace vyžaduje péči a pozornost, ale se správnými pokyny uspějete ve své výsadbě.

Scroll to Top