Jak se nyní zasadit na uzly na podlaze

Jak nyní zasadit uzly na podlaze

o Pra Nobis je velmi všestranná a výživná rostlina, která je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít doma zahradu. V tomto článku vás naučíme, jak nyní zasadit Nóbis na podlaze, takže si můžete užít všechny výhody této úžasné rostliny.

Krok 1: Volba umístění

Před zahájením výsadby je důležité zvolit správné místo pro pěstování ORA Probis. Tato rostlina má rád plné slunce, takže hledejte místo, které přijímá nejméně 6 hodin přímého slunce denně. Také se ujistěte, že je půda dobře odvodněná, aby se zabránilo akumulaci vody.

Krok 2: Příprava půdy

Nyní zasadit na nobis na podlaze je nutné správně připravit půdu. Začněte odstraněním všech plevelů a kamenů z zvoleného místa. Poté přidejte organickou hmotu, například -napevněná sloučenina nebo hnoj, aby se obohatila půdu a zlepšila její plodnost.

Krok 3: Výsadba sazenice

Při připravené půdě je čas zasadit sazenice Now Prosis. Vytvořte jámy asi 30 cm hluboké a 30 cm široké, takže mezi rostlinami zůstane vzdálenost nejméně 1 metr. Umístěte sazenice do jám, naplňte půdou a mírně stiskněte kolem nich.

Krok 4: Zalévání a péče

Po výsadbě je důležité od nynějška pravidelně zalévat sazenice, zejména v prvních měsících. Udržujte půdu vždy vlhkou, ale vyhýbejte se namáčení. Kromě toho vytvořte mulč kolem rostlin pomocí slámy nebo sušených listů, abyste pomohli udržovat vlhkost půdy a vyhnout se růstu plevelů.

Krok 5: Sklizeň

Nyní jen počkejte na růst rostlin. Ora Probis trvá asi 6 měsíců, než dosáhne ideální velikosti pro sklizeň. Listy mohou být podle potřeby sklizeny jednotlivě, nebo může být rostlina zcela ořezávána. Listy mohou být použity v různých kulinářských přípravcích, jako jsou sautéed, šťávy a saláty.

S těmito tipy jste někdy připraveni zasadit Nóbis na podlaze a užít si všechny výhody této úžasné rostliny. Využijte příležitosti a vyzkoušejte nové recepty a prozkoumejte všechny možnosti, které nyní pro Nóbis nabízí!

Scroll to Top