Jak zveřejňovat dvě fotografie ve stejném příběhu

Jak zveřejnit dvě fotografie na stejný příběh

Příběhy Instagramu se staly jedním z nejpopulárnějších způsobů, jak sdílet každodenní okamžiky s přáteli a následovníky. A jednou z nejzajímavějších funkcí je možnost zveřejnění více fotografií na jeden příběh. Na tomto blogu vás naučíme, jak zveřejňovat dvě fotografie ve stejném příběhu.

Krok 1: Otevřete Instagram

Chcete -li začít, otevřete aplikaci Instagram na vašem smartphonu. Ujistěte se, že jste přihlášeni do svého účtu.

Krok 2: Přístup k fotoaparátu příběhů

V levém horním rohu domovské obrazovky Instagramu najdete ikonu kamery. Dotkněte se toho a získejte přístup k fotoaparátu příběhů.

Krok 3: Pořiďte první fotografii

Nyní je čas pořídit první fotografii, kterou chcete zveřejnit ve svém příběhu. Klepnutím na kruhové tlačítko ve středu obrazovky vyfoťte.

Krok 4: Přidejte první fotografii do příběhu

Po pořízení první fotografie uvidíte možnost přidat do svého příběhu nálepky, texty a další prvky. Přizpůsobte si, jak si přejete.

Krok 5: Pořiďte druhou fotografii

Po přidání první fotografie do příběhu klepněte na ikonu fotoaparátu v pravém dolním rohu obrazovky a poříďte druhou fotografii.

Krok 6: Přidejte druhou fotografii do příběhu

Stejně jako na první fotografii můžete na druhou fotografii přidat nálepky, texty a další prvky před zveřejněním svého příběhu.

Krok 7: Zveřejněte dvě fotografie na stejném příběhu

Nyní, když jste pořídili a přizpůsobili obě fotografie, je čas na zveřejnění ve stejném příběhu. Klepnutím na ikonu šipky v pravém dolním rohu obrazovky sdílejte příběh.

Připraveno! Nyní víte, jak zveřejnit dvě fotografie ve stejném příběhu Instagramu. Prozkoumejte tuto funkčnost a sdílejte zvláštní okamžiky se svými přáteli a následovníky.

Scroll to Top