Jak zveřejnit na Instagramu a Facebooku současně

Jak zveřejnit na Instagramu a Facebooku současně

Pokud jste člověk, který rád sdílí momenty a obsah na sociálních sítích, pravděpodobně se přemýšlel, jak zveřejnit na Instagramu a Facebooku současně. Naštěstí existuje několik způsobů, jak to udělat praktickým a rychlým způsobem. V tomto článku vám ukážeme několik možností usnadnit tento úkol.

1. Použití funkce automatického sdílení

Jedním z nejjednodušších způsobů zveřejnění na Instagramu a Facebooku je současně využívání funkce automatického sdílení. Tato možnost je k dispozici v nastavení Instagramu a umožňuje vám připojit svůj účet na Facebooku pro automaticky sdílení příspěvků.

Chcete -li aktivovat automatické sdílení, postupujte podle kroků níže:

  • Přístup k profilu Instagramu;
  • Klepněte na ikonu tří řádků v pravém horním rohu;
  • Vyberte „Nastavení“;
  • Snížte obrazovku dolů a klepněte na “Účet”;
  • Vyberte „Sdílení publikací“;
  • Klepněte na „Facebook“ a přihlaste se ke svému účtu;
  • Umožněte Instagramu získat přístup k vašim informacím o Facebooku;
  • Aktivujte možnost „Sdílet na Facebooku“.
  • Od nynějška budou všechny vaše příspěvky na Instagramu automaticky sdíleny na Facebooku.

    2. Používání aplikací třetích stran

    Kromě automatického sdílení existují také aplikace třetích stran, které vám mohou pomoci zveřejnit na Instagramu a Facebooku současně. Tyto aplikace obvykle nabízejí další funkce, jako je zveřejnění a přizpůsobení obsahu.

    Některé z nejpopulárnějších aplikací pro tento účel jsou:

    Tyto aplikace mají obvykle zdarma a placené verze, takže si můžete vybrat možnost, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

    3. Ruční zveřejňování zveřejnění

    6 Ačkoli tato možnost vyžaduje trochu více času a úsilí, umožňuje vám přizpůsobit každý příspěvek podle vlastností každé platformy.

    Chcete -li zveřejnit ručně, stačí otevřít aplikaci Instagram, vyberte fotografii nebo video, které chcete sdílet, přidat podtitul a přehrát “Sdílet”. Poté otevřete aplikaci na Facebooku, vyberte možnost vytvořit nový příspěvek a vyberte fotografii nebo video, které stačí zveřejnit na Instagramu.

    Nezapomeňte přizpůsobit titulek a hashtagy podle charakteristik každé sociální sítě.

    Závěr

    Zveřejnění na Instagramu a na Facebooku může být skvělý způsob, jak ušetřit čas a oslovit větší publikum. Ať už používáte automatické sdílení, aplikace třetích stran nebo ruční odesílání, důležitou věcí je najít možnost, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

    Vyzkoušejte různé možnosti a zjistěte, který z nich pro vás nejlépe funguje. A nezapomeňte vždy přizpůsobit obsah podle charakteristik každé sociální sítě.

    Scroll to Top