Jak zveřejnit kompletní cívky na příběhu

Jak zveřejnit kompletní cívky na příběhu

Možná jste si již uvědomili, že navijáky Instagramu se staly jedním z klíčových nástrojů pro vytváření obsahu na platformě. S krátkými a zábavnými videi je to skvělý způsob, jak se vyjádřit a komunikovat se svými následovníky. Věděli jste však, že můžete také zveřejnit úplné cívky v příběhu? Na tomto blogu vás naučíme, jak to udělat krok za krokem.

Krok 1: Vytvořte si navijáky

Prvním krokem je vytvoření cívek. Chcete -li to provést, otevřete aplikaci Instagram a přejděte na domovskou stránku. V pravém dolním rohu uvidíte ikonu cívek. Dotkněte se toho a začněte nahrávat vaše video. Můžete nahrát nové video nebo vybrat jednu z vašich galerie.

Krok 2: Upravte své cívky

Po nahrávání videa můžete jej před zveřejněním zveřejnit. Přidejte filtry, efekty, texty a písně, aby vaše cívky byly ještě zajímavější. Video můžete snížit, upravit rychlost a přidat nálepky. Prozkoumejte všechny dostupné možnosti a nechte svou kreativitu proudit.

Krok 3: Uložte si navijáky

Po úpravách cívek je čas je uložit. Klepnutím na ikonu šipky v pravém dolním rohu postoupíte na další krok. Poté klepnutím na „Uložit“ uložte své cívky do galerie telefonu. Před pokračováním se ujistěte, že video je správně uloženo.

Krok 4: Otevřete svůj příběh

Nyní je čas otevřít svůj příběh. Vraťte se na domovskou stránku Instagramu a zasuňte doprava a otevřete příběhovou kameru. V levém horním rohu se také můžete dotknout ikony fotoaparátu. Ujistěte se, že jste v „normální“ možnosti pokračovat.

Krok 5: Vyberte navijáky

V příběhu se zasuňte a otevřete galerii telefonu. Podívejte se na video navijáky, které jste uložili dříve. Klepnutím na video vyberte LO. K vašemu příběhu můžete také přidat další prvky, například text, samolepek a hashtagy.

Krok 6: Pošlete své plné cívky na příběhu

Po výběru cívek klepněte na ikonu „Odeslat“ v pravém dolním rohu. Poté klepnutím na „svůj příběh“ zveřejníte své plné navijáky v příběhu. Nyní budou všichni vaši následovníci moci sledovat vaše navijáky přímo na příběhu.

a připraven! Nyní víte, jak zveřejnit kompletní cívky v příběhu. Nezapomeňte, že tato funkce je k dispozici pouze pro veřejné účty. Pokud je váš účet soukromý, budou moci vidět vaše úplné navijáky pouze vaši následovníci. Bavte se vytváření a sdílení vašich videí!

Scroll to Top