Jak vyplnit šek ve výši 1500 $

Jak vyplnit šek 1500 $

Správné vyplnění kontroly je pro každého důležitou dovedností. Pokud potřebujete vyplnit šek ve výši 1500 $, postupujte podle níže uvedených pokynů a ujistěte se, že vše bude provedeno správně.

Krok 1: Datum

V pravém horním rohu kontroly napište datum, kdy naplníte šek. Ujistěte se, že píšete celé datum, včetně dne, měsíce a roku.

Krok 2: Název příjemce

V “Pay za tuto kontrolu pořadí”, napište název příjemce. V tomto případě napište název osoby nebo společnosti, která obdrží částku 1500 $.

Krok 3: Rozsáhlá hodnota

V poli „hodnota“ napište hodnotu R $ 1500 za plný. Začněte psaním „tisíce a pět set reais“. Ujistěte se, že píšete čitelně a bez vymazání.

Krok 4: Numerická hodnota

V poli vedle hodnoty napište hodnotu R $ 1500 v numerickém formátu. V tomto případě napište „R $ 1500,00“. Nezapomeňte vyplňovat všechny dostupné prostory, abyste se vyhnuli manipulaci.

Krok 5: Předplatné

V pravém dolním rohu kontroly podepište své jméno. Nezapomeňte přesně podepsat, jak jste zaregistrováni na svém bankovním účtu. Podpis je důležitý pro ověření kontroly.

Nyní, když víte, jak vyplnit šek 1500 $, pamatujte, zda vždy zkontrolujete data před podepsáním. Ujistěte se, že částka je široce a numerická hodnota je správná, stejně jako datum a název příjemce. Tím zajistíte, že kontrola je bez problémů přijata banka.

Doufám, že tato příručka byla pro vás užitečná. Máte -li více otázek ohledně vyplnění šeků nebo jakékoli jiné související záležitosti, neváhejte a poraďte se s našimi stránkami pro více informací.

Scroll to Top