Jak připravit quinoa ve vločkách

Jak připravit quinoa vločky

Flake quinoa je praktická a zdravá možnost zahrnout do vaší stravy. Při vaření lze bohatý na bílkoviny, vlákninu a živiny, vločka quinoa lze použít různými způsoby. V tomto článku vás naučíme, jak připravit quinoa ve vločkách jednoduchým a chutným způsobem.

Krok 1: Výběr vločky quinoa

Než začnete připravovat vločkovou quinoa, je důležité vybrat kvalitní produkt. Hledejte spolehlivé značky a ujistěte se, že je balíček dobře zapečetěn. Upřednostňujte quinoa v organických vločkách, které jsou bez pesticidů a pesticidů.

Krok 2: Hydratace quinoa vločky

Pro přípravu quinoa ve vločkách je před konzumací vyžadována hydratace. Vložte požadované kvantové quinoa vločky do misky a přidejte dostatek filtrované vody, aby zakryli vločky. Vločka quinoa nasává asi 15 minut.

Krok 3: Flake quinoa příprava

Po hydrataci je čas připravit quinoa ve vločkách. Na pánvi přidejte filtrovanou vodu od 1 do 2. To znamená, že pro každý šálek vloček quinoa přidejte dva šálky vody. Přiveďte pánev na mírném ohni a vařte asi 10 minut, nebo dokud není vločky Kinoa měkké a zrna absorbovala veškerou vodu.

Krok 4: Flake quinoa Spice

Flake quinoa může být ochucen mnoha způsoby, podle vašeho osobního vkusu. Můžete přidat sůl, olivový olej, aromatické byliny, jako je bazalková nebo petrželka, a dokonce i nasekaná zelenina, jako je mrkev a rajčata. Všechny ingredience dobře promíchejte a vařte ještě několik minut, aby byly začleněny chutě.

Krok 5: Sloužící quinoa vloček

Flake quinoa je připraven k podávání! Můžete jej použít následovně -Up hlavních jídel, jako náhradu za rýži nebo dokonce v salátech. Zkuste také přidat do quinoa v polévkách a vločkách vývaru, aby byl výživnější a chutnější.

Nyní, když víte, jak připravit quinoa vločky, užijte si všechny výhody tohoto nadměrného potahu v jídle. Vyzkoušejte různé kombinace koření a ingrediencí, aby byly vaše quinoa vločky ještě chutnější. Dobrá chuť k jídlu!

Scroll to Top