Jak naprogramovat telefon tak, aby se vypnul sám Samsung

Jak naprogramovat telefon Samsung pro automatické vypnutí

Věděli jste, že můžete program Samsung naprogramovat tak, aby se v daném čase automaticky vypnul? Tato funkce může být velmi užitečná pro uložení baterie nebo zajištění například, že váš telefon nezůstane naladěn v noci. V tomto článku vás naučíme krok za krokem, jak provést tuto konfiguraci.

Krok 1: Přístup k mobilním nastavením

Chcete -li začít, odemkněte telefon Samsung a přejděte do nabídky Nastavení. Obecně je ikona konfigurace reprezentována zařízením. Kliknutím na něj získáte přístup k možnostem konfigurace vašeho zařízení.

Krok 2: Vyhledejte možnost „Automatická burza“

V nabídce Nastavení sviňte obrazovku dolů, dokud nenajdete možnost „Automatic ShutDow“. Tato možnost může být umístěna na různých místech v závislosti na modelu mobilního telefonu Samsung, ale obvykle je v části „Baterie“ nebo „Úspora energie“.

Krok 3: Aktivujte automatické vypnutí

Když najdete možnost „Automatické výměny“, kliknutím na její přístup k nastavení. Poté uvidíte přepínač, který vám umožní aktivovat nebo deaktivovat tuto funkci. Ujistěte se, že je přepínač v poloze „zapnuto“ tak, aby automatické vypnutí fungovalo správně.

Krok 4: Nastavte dobu vypnutí

Nyní, když jste aktivovali automatické vypnutí, je čas nastavit čas, kdy se telefon Samsung vypne. Klikněte na možnost „Time Time“ a vyberte požadovaný čas. Můžete si vybrat pevný čas každý den nebo nastavit různé časy pro každý den v týdnu.

Krok 5: Uložte nastavení

Po konfiguraci doby vypnutí kliknutím na ikonu „Uložit“ nebo zaškrtnutí potvrdit změny. Připraveno! Nyní se váš telefon Samsung automaticky vypne podle nastavení, která jste definovali.

Pamatujte, že automatické vypnutí neovlivní provoz budíků nebo jiných aplikací, které jsou naprogramovány tak, aby fungovaly v určitých časech. Telefon se vypne pouze v režimu čekání.

Doufáme, že tento tutoriál byl pro vás užitečný. Pokud máte nějaké dotazy nebo chcete sdílet své zkušenosti, zanechte komentář níže. Až příště!

Scroll to Top