Jak vytáhnout výplatu

Jak vytáhnout výplatu

Pokud hledáte informace o tom, jak vytáhnout výplatu, přišli jste na správné místo! V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak rychle a snadno získat výplatu.

Krok 1: Přístup na web společnosti

Prvním krokem k tažení výplaty je přístup k webové stránce společnosti, pro kterou pracujete. Společnosti obecně poskytují tyto informace v omezené oblasti webu určenou pro zaměstnance.

Krok 2: Přihlášení v omezené oblasti

Po přístupu na web společnosti se budete muset přihlásit do omezené oblasti. Obecně musíte zadat svůj uživatel a heslo pro přístup k informacím o výplatě.

tip: Pokud nemáte uživatele a heslo, obraťte se na oddělení lidských zdrojů vaší společnosti.

Krok 3: Vyhledejte možnost výplaty

Po přihlášení do omezené oblasti vyhledejte možnost výplaty. Tato možnost se může lišit od společnosti ke společnosti, ale obvykle se nachází v boční nabídce nebo v konkrétní oblasti informací o zaměstnancích.

Tip: Pokud nenajdete možnost výplaty, obraťte se na oddělení lidských zdrojů vaší společnosti.

Krok 4: Přístup k vaší výplatě

Při lokalizaci možnosti výplaty kliknutím na její výplatu klikněte. Obecně platí, že výplata je k dispozici ve formátu tabulky a obsahuje informace, jako je hrubý plat, slevy, výhody a likvida.




měsíc
Hrubý plat
slevy
výhody
kapalina k přijetí

leden R $ 3 000,00 R $ 500,00 r $ 200,00 R $ 2 300,00
únor r $ 3 200,00 r $ 550,00 r $ 200,00 R $ 2 450,00
March r $ 3 100,00 R $ 600,00 r $ 200,00 R $ 2 300,00

tip: Ujistěte se, že všechny informace přítomné ve vaší výplatě jsou správné. Pokud identifikujete nějaké chyby, kontaktujte oddělení lidských zdrojů a požádejte o opravu.

Krok 5: Tisk nebo uložení výplaty

Po přístupu k výplatě můžete vybrat tisk nebo uložení dokumentu v digitálním formátu. Toto je způsob, jak mít výplatu vždy k dispozici, pokud ji potřebujete prezentovat v jakékoli situaci.

klikněte sem , abyste získali příklad výplaty.

Závěr

Patching the PayCheck je jednoduchý a rychlý proces, pokud máte přístup k omezené oblasti webových stránek společnosti. Postupujte podle kroků uvedených v tomto článku a získejte výplatu snadno a prakticky.

Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, zanechte komentář níže. Až příště!

Scroll to Top