Jak mluvit oranžově v angličtině

Jak mluvíte oranžově v angličtině?

Pokud se učíte angličtinu, je přirozené, že chcete vědět, jak se některá slova říkají v jiných jazycích. Jedním z nejběžnějších slov, která chceme vědět v angličtině, je „oranžová“. Pojďme tedy zjistit, jak se oranžově mluví v angličtině!

Jak říkáte oranžové v angličtině?

Slovo „oranžová“ v angličtině je „oranžová“. Ano, je to velmi podobné slovu v portugalštině, že? Takže teď víte, jak mluvit oranžově v angličtině!

Curiotities o Orange v angličtině

Orange je velmi populární ovoce po celém světě a jeho anglické jméno se široce používá. Kromě toho se v angličtině také nazývá oranžová barva. Například, když vidíte oranžovou zeď, můžete říci, že je „oranžová“.

pomeranče je známo, že jsou bohaté na vitamín C a jejich sladká a osvěžující chuť. Jsou široce používány v kuchyni, a to jak v šťávách, tak v dezertech.

  • Výhody oranžové v angličtině
  • Oranžové recepty v angličtině
  • Curiotitu o Orange v angličtině



  • Výhody oranžové v angličtině
    Oranžové recepty v angličtině
    Curiosity o Orange v angličtině

    Vitamin C pomerančový džus Oranžová barva v angličtině
    antioxidanty oranžový koláč Použití Orange v angličtině
    vlákna Oranžová zmrzlina Popularita Orange v angličtině

    Doufám, že tento článek byl pro vás užitečný, abyste se naučili, jak mluvit oranžově v angličtině. Nyní můžete toto slovo použít ve svých konverzacích a rozšířit svou slovní zásobu v angličtině. Máte -li více otázek o tom, jak jsou řečena jinými slovy v angličtině, neváhejte se zeptat!

    Scroll to Top