Jak sledovat kartu PicPay

Jak sledovat kartu PicPay

Pokud čekáte na svou kartu PicPay a chcete vědět, jak ji sledovat, přišli jste na správné místo! V tomto článku vysvětlíme krok za krokem, jak dodržovat stav doručení vaší karty PicPay.

Krok 1: Přístup na web PicPay

Chcete -li začít, přejděte na oficiální web PicPay prostřednictvím vašeho preferenčního prohlížeče. Ujistěte se, že je připojen k vašemu účtu PicPay.

Krok 2: Přístup k sekci „Moje karta“

V hlavní nabídce PicPay klikněte na možnost „Moje karta“. Tato část je místo, kde najdete všechny informace týkající se vaší karty PicPay.

Krok 3: Zkontrolujte stav doručení

V části „Moje karta“ najdete stav doručení vaší karty PicPay. Může to být v jednom z následujících kroků: ve výrobě, přepravě nebo doručení.

Krok 4: Sledujte přepravu

Pokud je vaše karta na přepravě, můžete sledovat přepravu pomocí sledovacího kódu PicPay. Klikněte na poskytnutý odkaz a budete přesměrováni na webovou stránku dopravce odpovědného za dodání.

Krok 5: Přijměte kartu

Jakmile je karta PicPay doručena, můžete ji aktivovat prostřednictvím aplikace PicPay. Postupujte podle pokynů uvedených v obálce karty pro úspěch úspěšně.

Nyní, když víte, jak sledovat kartu PicPay, počkejte na doručení a užijte si všechny výhody, které nabízí. Nezapomeňte to udržet na bezpečném a chráněném místě.

Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Pokud máte nějaké další otázky, neváhejte kontaktovat podporu PicPay.

Scroll to Top