Jak znovu použít brambory čistě

Jak znovu použít poUê de Potato

Potamborové pyré je chutné a všestranné jídlo, ale často skončíme s větším množstvím, než je nutné. Namísto plýtvání, co se dozvědět některé kreativní způsoby, jak znovu použít bramborovou kaši? V tomto článku vám poskytneme několik tipů a receptů na co nejlépe z této složky tak chutné.

Recept 1: Bramborová pyré knedlík

Jednoduchou a chutnou možností je proměnit bramborovou kaši na knedlíky. Stačí přidat vejce, mouku a koření, jak ochutnejte pyré a dobře promíchejte. Poté modelujte knedlíky a smažte v horkém oleji, dokud není zlatý. Podávejte s omáčkou podle vašeho výběru a užívejte si!

Recept 2: Potato pyré pie

Dalším způsobem, jak znovu použít bramborovou kaši, je transformace na lahodný koláč. Chcete -li to provést, jednoduše rozložte pyré do tvaru, přikryjte plněním podle vašeho výběru (jako je drcené kuře, zelenina nebo mleté ​​hovězí maso) a zakončete další vrstvou pyré. Pečte v předehřáté troubě po dobu asi 30 minut a podávejte horké.

Recept 3: Croquettes Potato Pakettes

Crokety bramborových pyré jsou praktickou a chutnou možností, jak si užít zbylé pyré. Jednoduše modelujte krokety rukama, projděte směs mouky, zbité vejce a strouhanky a smažte v horkém oleji, dokud není zlatý. Sloužit jako svačinu nebo doprovod.

Recept 4: Polévka na bramborovou kaši

Pokud dáváte přednost lehčí možnosti, bramborová polévka je skvělá volba. Stačí zahřejte pyré trochu vodní nebo zeleninového vývaru, ochutnejte a ochutnejte a podávejte horké. Můžete přidat mleté ​​zeleniny, drcené maso nebo strouhaný sýr, aby byla polévka ještě chutná.

Recept 5: Codfish kokpiece s bramborovým pyré

Klasickou a neodolatelnou kombinací je koláč s vadfisty s bramborovou kaší. Prostě smíchejte pyré s drcenou treskem, cibuli, petrželkou a kořením, podle ochutnávky, knedlíky a smažte v horkém oleji, dokud není zlatý. Podávejte jako svačinu nebo sledujte na jídle.

Jak vidíte, bramborové pyré lze znovu použít v mnoha ohledech, což vede k lahodným a kreativním pokrmům. Nenechte to zkazit v lednici, zašpinit si ruce a vyzkoušejte tyto recepty. Jsem si jistý, že toho nebudete litovat!

Scroll to Top