Jak vyplnit čokoládový dort

Jak vyplnit čokoládový dort

Úvod

čokoládový dort je jedním z nejpopulárnějších a nejchutnějších dezertů, které existují. A jeden způsob, jak to udělat ještě neodolatelnější, je plněn různými příchutěmi a texturami. V tomto článku vám naučíme několik náplní, aby se váš čokoládový dort ještě více zvláštní.

Brigadeiro plnění

Brigadeiro je klasika brazilské kuchyně a dokonale se kombinuje s chutí čokolády. Chcete -li vytvořit brigadeiro, budete potřebovat kondenzované mléko, čokoládový prášek, máslo a zakysanou smetanu. Na pánvi smíchejte všechny ingredience a přiveďte k nízkému teplu za stálého zamíchání, dokud není krémová konzistence. Očekávejte, že se před použitím vychladne.

plnění ganache

Ganache je směs roztavené čokolády a kyselé smetany, což má za následek krémovou a chutnou náplň. Chcete -li vytvořit náplň ganache, jednoduše roztavte čokoládu ve vodní lázni a smíchejte se smetanou až do homogenní konzistence. Očekávejte, že se před použitím vychladne.

Náplň lískových ořechů

Hazelnut Cream je lahodnou možností pro plnění čokoládového dortu. Chcete -li vyplnit krém lískových ořechů, jednoduše rozložte velkorysou vrstvu Nutella nebo jiné lískové krém na jednu vrstvu dortu. Můžete také přidat kousky lískových ořechů, aby se křupavý dotek.

plnění ovoce

Pokud dáváte přednost lehčímu a osvěžujícímu nádivnu, můžete se rozhodnout použít ovoce. Jahody, banány a třešně jsou některé možnosti, které dobře kombinují s chutí čokolády. Stačí nakrájet ovoce na plátky a distribuovat přes jednu z vrstev dortu.

Závěr

Naplnění čokoládového dortu je způsob, jak ho učinit ještě chutnějším a zvláštnějším. V tomto článku představujeme několik náplní, jako jsou Brigadeiro, Ganache, Hazelnut Cream a Fruits. Nyní si vyberte svůj oblíbený a potěšení z tohoto neodolatelného dezertů.

Scroll to Top