Jak obnovit smazanou složku ze sítě

Jak obnovit smazanou složku ze sítě

Ztráta důležitých souborů je vždy frustrující situace, zejména pokud jde o složku odstraněnou ze sítě. Naštěstí existují určitá opatření, která můžete přijmout, abyste se pokusili obnovit tyto ztracené soubory. V tomto článku prozkoumáme některé možnosti a techniky, které mohou pomoci při obnovení smazaných síťových složek.

1. Zkontrolujte odpadky

Než začnete zpanikařit, zkontrolujte odpadky systému. Někdy, když odstraníte síťovou složku, lze ji přesunout do popelnice namísto trvalého smazání. Nejprve proto zkontrolujte odpadky a pokud tam najdete složku, stačí ji obnovit na původní místo.

2. Obnovení předchozích verzí

Pokud smazaná složka není na skládce, můžete se pokusit obnovit předchozí verze souboru. V závislosti na nastavení systému je možné, aby Windows nebo operační systém, který používáte, automaticky vytvořily bezpečnostní kopie nebo body obnovení. Chcete -li zkontrolovat, zda jsou k dispozici předchozí verze, klikněte na otce složky Delete, přejděte na „Vlastnosti“ a vyberte kartu „Předchozí verze“. Pokud je k dispozici předchozí verze, můžete obnovit LA a obnovit smazanou složku.

3. Použijte software pro obnovení dat

Pokud výše uvedené možnosti nefungují, můžete použít software pro obnovení dat. Na trhu je k dispozici několik možností, které mohou pomoci obnovit smazané síťové složky. Tento software je navržen tak, aby skenoval pevný disk při hledání smazaných souborů a zotavení. Mezi oblíbené příklady softwaru pro obnovení dat patří průvodce recovováním dat Easteus a regenerace dat Stellar.

4. Kontaktujte technickou podporu

Pokud všechny výše uvedené možnosti selhají, možná budete muset kontaktovat technickou podporu vaší sítě. Mohou mít konkrétní nástroje a znalosti, které pomáhají obnovit smazané složky. Ujistěte se, že poskytujete všechny relevantní informace, jako je umístění smazané složky, okamžik, kdy byla smazána, a jakékoli další informace, které mohou být užitečné pro technickou podporu.

Obnovení sítě odstraněné ze sítě může být komplikovaný proces, ale se správnými měřeními je možné uspět při obnovení ztracených souborů. Pamatujte, že pokud vždy děláte pravidelné zálohy svých důležitých souborů, abyste se v budoucnu vyhnuli situacím.

Scroll to Top