Jak odkazovat na video z YouTube

Jak odkazovat na video na YouTube

S odkazem na video na YouTube na blogu nebo na webu je skvělý způsob, jak přidat multimediální obsah a obohatit uživatelský zážitek. V tomto článku ukážeme, jak to můžete udělat jednoduše a efektivně.

Krok 1: Najděte video na YouTube

Prvním krokem je najít video, které chcete odkazovat. Navštivte YouTube a vyhledejte název nebo téma videa. Nezapomeňte si vybrat video, které je relevantní pro váš obsah.

Krok 2: Zkopírujte video odkaz

Po nalezení požadovaného videa kliknutím na video jej otevřete na nové stránce. Poté zkopírujte odkaz na video. To můžete udělat kliknutím pravým tlačítkem na odkaz na video a výběrem „Kopírovat odkaz“.

Krok 3: Zadejte video na svém blogu

Nyní, když máte odkaz na video, je čas jej vložit do svého blogu. Existuje několik způsobů, jak toho dosáhnout, ale jedním z nejjednodušších je použití značky & lt; if & gt; . Tato značka umožňuje začlenit externí obsah, jako jsou videa na YouTube, na webové stránce.

Chcete -li vložit video, stačí přidat následující kód do místa, kde chcete, aby se video objevilo:

& lt; iframe src = "link_do_video" & gt;/iframe & gt;

Nahraďte "Link_DO_VIDEO" odkazem, který jste zkopírovali dříve. Ujistěte se, že citace ponecháte dvojnásobné.

Příklad kódu:

Zde je příklad toho, jak může být kód:

& lt; iframe src = "https://www.youtube.com/watch?v=example" & gt;

Nezapomeňte nahradit „příklad“ video kódem, který chcete odkazovat.

závěrečné úvahy

V odkazu na video z YouTube je důležité respektovat autorská práva a poskytnout kredit tvůrci obsahu. Ujistěte se, že můžete zjistit, zda video má nějaké omezení použití a postupujte podle pokynů YouTube.

Reference videí YouTube na vašem blogu může přidat hodnotu vašeho obsahu a učinit je atraktivnější pro čtenáře. Postupujte podle výše uvedených kroků a užijte si výhody začlenění videí na vašem webu.

Scroll to Top