Jak odstranit lidi z Photo Photoshop

Jak odstranit lidi z fotografie pomocí Photoshopu

Už jste pořídili dokonalou fotografii, ale pak jste si uvědomili, že v pozadí jsou nežádoucí lidé? Nebojte se, Photoshop vám může pomoci odstranit tyto lidi a učinit vaši fotografii bezchybně. V tomto článku vás naučíme krok za krokem, jak to udělat.

Krok 1: Otevřete fotografii na Photoshopu

Prvním krokem je otevření fotografie, kterou chcete upravit ve Photoshopu. Chcete -li to provést, otevřete program a klikněte na „Soubor“> „Otevřít“ a vyberte požadovaný obrázek.

Krok 2: Vyberte nástroj „Polygonal Loop“

Nástroj „Polygonal Bow“ je ideální pro výběr konkrétních oblastí fotografie. Klikněte na nástroj na panelu nástrojů Photoshop nebo stiskněte klávesu „L“ na klávesnici.

Krok 3: Vyberte osobu, kterou chcete odstranit

S vybraným nástrojem „Polygonal Loop“ začněte výběr kolem osoby, kterou chcete odstranit. Kliknutím na strategické body kolem osoby vytvoříte přesný výběr.

Krok 4: Upřesněte výběr

Po provedení výběru je možné upřesnit podrobnosti pomocí nástroje „Maska rychlého výběru“. Klikněte na nástroj na panelu nástrojů nebo stiskněte klávesu „W“ na klávesnici. Předejte nástroj na podrobnostech, které chcete přidat nebo odebrat z výběru.

Krok 5: Odstraňte vybranou osobu

Při provedení a zdokonaleném výběru je čas odstranit osobu z fotografie. Stiskněte klávesu „Odstranit“ na klávesnici nebo na pravé straně -Klikněte na výběr a vyberte možnost „Vyplňte“. Vyberte možnost „About Content About“ a klikněte na „OK“. Photoshop vyplní vybranou oblast na základě obsahu kolem a odstraní osobu z fotografie.

Krok 6: Dokončete úpravy

Po odstranění osoby z fotografie může obrázek vyžadovat některé konečné úpravy. K opravě možných nedokonalostí použijte nástroje pro úpravy photoshopu, například „kopírování“ a „štětce“.

Nyní víte, jak odstranit nežádoucí lidi z vašich fotografií pomocí Photoshopu. Nezapomeňte praktikovat a vyzkoušet různé techniky pro nejlepší výsledky. Bavte se úpravou vašich fotografií!

Scroll to Top