Jak odstranit barvení vlasů z rukou

Jak odstranit barvivo vlasů z rukou

Ti, kteří si obarvili vlasy doma, vědí, že je běžné ukončit skvrny z barvy na ruce. Tyto skvrny mohou být obtížné odstranit, ale s několika jednoduchými tipy můžete nechat své ruce znovu čistit. V tomto článku vám ukážeme několik účinných technik pro odstranění barviva vlasů z vašich rukou.

1. Použijte rostlinný olej

Jednou z nejúčinnějších metod pro odstranění barviva vlasů z ruky je použití rostlinného oleje. Stačí naneste malý olej na ruce a tiše se drhněte. Olej pomáhá uvolnit barvu a usnadňuje odstranění. Pak si jen umyjte ruce mýdlem a vodou, abyste odstranili olej a barvu.

2. Vyzkoušejte zubní pastu

zubní pasta může být také spojencem při odstraňování barviva vlasů z rukou. Naneste malou zubní pastu na skvrny barvy a jemně otřete. Zubní pasta pomáhá odlehčit skvrny a odstranit inkoust. Poté si umyjte ruce mýdlem a vodou, abyste odstranili zubní pastu.

3. Použijte alkohol

Alkohol je další produkt, který může být účinný při odstraňování barviva vlasů. Stačí naneste alkohol na bavlnu nebo látku a jemně otřete skvrny barvy. Alkohol pomáhá rozpustit barvy a usnadňuje odstranění. Poté si umyjte ruce mýdlem a vodou, abyste odstranili alkohol a barvu.

4. Citron a jedlá soda

Směs citronu a jedlé sody může být také účinná při odstraňování barviva vlasů. Smíchejte poloviční citronovou šťávu s lžičkou jedlou sodu, dokud nevytvoří pastu. Naneste složku na skvrny barvy a jemně otřete. Poté si umyjte ruce mýdlem a vodou, abyste odstranili pastu a inkoust.

5. Příště noste rukavice

Aby se zabránilo problému barvení vlasů v rukou, nejlepším řešením je nosit rukavice během procesu zbarvení. Rukavice chrání ruce a zabraňují přímému kontaktu inkoustu kůží. Takže se nebudete muset starat o odstranění skvrn barvy z vašich rukou.

S těmito tipy můžete z rukou snadno odstranit barvivo vlasů. Nezapomeňte si po odstranění inkoustu vždy umyt ruce mýdlem a vodou, abyste zajistili úplné čištění. A pokud je to možné, noste rukavice při příštím barvení vlasů, abyste se vyhnuli problému vad ve vašich rukou.

Scroll to Top