Jak resetovat Xiaomi Note 9

Jak resetovat Xiaomi Note 9

Pokud čelíte problémům s vaším Xiaomi Note 9 a chcete obnovit tovární nastavení, může být řešením resetování řešením. V tomto článku vám ukážeme, jak resetovat Xiaomi Note 9 krok za krokem.

Krok 1: Zálohujte svá data

Před pokračováním s resetem je důležité zálohovat všechna vaše důležitá data. To zahrnuje fotografie, videa, kontakty, zprávy a další soubory, které nechcete ztratit. Můžete zálohovat pomocí Disku Google nebo jakékoli jiné cloudové úložiště.

Krok 2: ODPOVĚĎ OBCHODU NASTAVENÍ POZNÁMKY 9

Chcete -li resetovat poznámku Xiaomi 9, musíte získat přístup k nastavení zařízení. Posuňte prst z domovské obrazovky a otevřete nabídku aplikace a klepněte na ikonu „Nastavení“.

Krok 3: Najděte možnost zálohování a resetování

V rámci nastavení se slepí a najděte možnost „Systém a zařízení“. Dotkněte se této možnosti a poté klepněte na „Zálohování a resetování“.

Krok 4: Proveďte resetování Xiaomi Note 9

V rámci možností zálohování a resetování najdete možnost „Redefining Factory Data“. Dotkněte se této možnosti a poté klepněte na „Redefin Phone“.

Varovná zpráva se zobrazí tím, že stanoví, že všechna data budou odstraněna. Než budete pokračovat, ujistěte se, že máte zpět svá data. Poté potvrďte znovu klepnutím na „Redefin Phone“.

Krok 5: Počkejte na proces resetování

Vaše poznámka Xiaomi 9 začne proces resetování. To může trvat několik minut, takže buďte trpěliví a nezastavte proces.

Krok 6: Nastavte si poznámku Xiaomi 9

Po resetu bude vaše Xiaomi Note 9 restartována a budete směřováni na počáteční obrazovku konfigurace. Postupujte podle pokynů na obrazovce a nakonfigurujte zařízení, včetně připojení k účtu Google a obnovení dat ze zálohy, kterou jste vytvořili dříve.

Nyní víte, jak resetovat Xiaomi Note 9. Nezapomeňte, že reset vymaže všechna data z vašeho zařízení a poté se před pokračováním zálohuje. Pokud stále čelíte problémům s vaší Xiaomi Note 9 po resetu, doporučujeme kontaktovat technickou podporu Xiaomi pro další pomoc.

Scroll to Top