Jak resetovat opakovač TP Link

Jak resetovat TP Link Forever

Pokud čelíte problémům s připojením s vaším opakovačem odkazu TP, jedním z nejběžnějších řešení je provést resetování na zařízení. Reset obnoví nastavení továrny Repeater, což vám umožní znovu nakonfigurovat podle vašich potřeb. V tomto článku vám ukážeme, jak resetovat opakovač TP Link.

Krok 1: Vyhledejte tlačítko Resetování

Prvním krokem je vyhledání tlačítka resetování na opakovač odkazu TP. Obecně je toto tlačítko umístěno na zadní straně zařízení poblíž ethernetových portů. Může být identifikován slovem „resetovat“ nebo malou dírou, kde můžete vložit špičatý objekt, jako je například papírový klip.

Krok 2: Stiskněte tlačítko Resetování

S zapnutým opakovacím opatřením odkazu TP stiskněte a podržte tlačítko Resetování po dobu asi 10 sekund. Pokud je uvnitř malé díry, můžete použít tlačítko stisknutím tlačítka nebo párátka k stisknutí tlačítka. Ujistěte se, že stisknete tlačítko pevně a udržujte lis pro požadovaný čas.

Krok 3: Počkejte na restart opakovače

Po stisknutí tlačítka resetování počkejte několik sekund, dokud se opakovač odkazu TP restartuje. Během tohoto procesu může světla zařízení dočasně blikat nebo jít. Mít trpělivost a počkejte, až bude opakovač zcela restartován.

Krok 4: Nastavte opakovač znovu

Po restartu opakování odkazu TP budete muset jej znovu nakonfigurovat. Chcete -li to provést, připojte zařízení, jako je počítač nebo smartphone, k síti WI Fi opakovače. Otevřete internetový prohlížeč a zadejte výchozí IP adresu opakovače (obvykle 192.168.0.1 nebo 192.168.1) do adresního řádku. Stiskněte Enter a budete směřováni na stránku konfigurace opakovače.

Postupujte podle pokynů na obrazovce a nakonfigurujte opakovač TP odkaz podle vašich preferencí. Budete muset vložit název Wi Fi (SSID) a heslo, jakož i další volitelná nastavení, jako je provozní režim a bezpečnostní šifrování.

Po dokončení nastavení klikněte na „Uložit“ nebo „Použít“ a uložit změny. Repeater TP Link bude připraven znovu použít a můžete si užít stabilní a kvalitní připojení Wi Fi.

Nezapomeňte, že proces resetování se může mírně lišit v závislosti na modelu opakovače TP, který máte. Viz uživatelská příručka nebo oficiální web TP Link, abyste získali konkrétní pokyny pro váš model.

Doufáme, že tato příručka byla pro vás užitečná k resetování vašeho opakovače TP odkazu. Pokud stále čelíte problémům s připojením, doporučujeme kontaktovat technickou podporu TP pro další pomoc.

Scroll to Top