Jak zachránit investování snadné Bradesco

Jak zachránit investování snadné Bradesco

Invest Fácil je investiční produkt nabízený společností Bradesco, který umožňuje zákazníkům investovat do různých finančních modalit jednoduchým a praktickým způsobem. V tomto článku vysvětlíme, jak zachránit Invest Fácil Bradesco a jaké jsou kroky nezbytné k provedení této operace.

Krok 1: Přístup k účtu

Zachránit Invest Fácil Bradesco, prvním krokem je přístup k vašemu účtu Bradesco Internet Banking. Pokud nemáte přístup, musíte se zaregistrovat na oficiálních webových stránkách banky.

Krok 2: Vyhledejte investování fácil

Po přístupu k vašemu účtu najděte možnost „Invest Fácil“ v ​​investiční nabídce. Obecně je tato možnost k dispozici v investiční oblasti nebo na domovské stránce internetového bankovnictví.

Krok 3: Vyberte investici, která má být zachráněna

V nabídce Invest Fácil najdete seznam všech vašich aktivních investic. Vyberte tu, kterou chcete zachránit, a klikněte na možnost „Rescue“.

Krok 4: Vyberte záchranný formulář

Výběrem investice, která má být uplatněna, budete mít možnost vybrat záchranný formulář. Společnost Bradesco nabízí různé možnosti, jako je převod běžného účtu, reinvestice v jiném finančním produktu nebo záchranu v naturáliích.

Krok 5: Potvrďte výkupné

Po výběru záchranného formuláře potvrďte operaci. Zkontrolujte všechny informace prezentované na obrazovce jako hodnotu, která má být uplatněna, cílový účet (pokud zvolíte přenos) a další podrobnosti. Pokud je vše správné, klikněte na „Potvrdit“.

Krok 6: Počkejte na potvrzení

Po potvrzení záchrany počkejte na potvrzení Bradesco. Doba zpracování se může lišit podle typu investice a zvoleného záchranného formuláře.

Nezapomeňte, že je vždy důležité zkontrolovat podmínky a pravidla Invest Fácil Bradesco před provedením jakéhokoli výkupného. Některé způsoby mohou mít minimální termíny trvalosti nebo záchranné sazby.

V případě otázek nebo problémů během záchranného procesu kontaktujte podporu Bradesco prostřednictvím dostupných servisních kanálů.

Scroll to Top