Jak otočit údaje o nábytku xiaomi

Jak otáčet mobilními daty xiaomi

Pokud máte smartphone Xiaomi a chcete sdílet své mobilní datové připojení s jinými zařízeními, jako je notebook nebo tablet, můžete to snadno provést prostřednictvím funkce směrování mobilních dat. V tomto článku ukážeme krok za krokem, jak směrovat mobilní data na zařízení Xiaomi.

Krok 1: Přístup k nastavení

Nejprve zasuňte dolů z horní části obrazovky a otevřete panel oznámení a klepnutím na ikonu Gear získáte přístup k nastavení zařízení Xiaomi.

Krok 2: Najděte možnost „Wi Fi router“

V nabídce Nastavení se slepí, dokud nenajdete možnost „Wi Fi router“ a klepněte na ji.

Krok 3: Aktivujte router Wi Fi

Na stránce nastavení routeru Wi Fi uvidíte přepínač, který aktivuje nebo deaktivuje funkci směrování mobilních dat. Aktivaci klepněte na přepínač.

Krok 4: Přizpůsobte nastavení

Nyní, když je povolen router Wi Fi, můžete přizpůsobit nastavení směrování mobilních dat. Můžete nastavit název sítě (SSID) a heslo pro ochranu vašeho připojení. Můžete si také vybrat typ zabezpečení a maximální počet zařízení připojených současně.

Krok 5: Připojte, pokud k routeru Wi Fi

Po přizpůsobení nastavení můžete svá zařízení připojit k routeru WI Fi vytvořeným pomocí smartphonu Xiaomi. Stačí hledat síť WI Fi s názvem, který jste definovali, a v případě potřeby vložte heslo.

Nyní si můžete užít sdílené připojení k internetu prostřednictvím zařízení Xiaomi. Nezapomeňte, že spotřeba mobilních dat může být při sdílení připojení s jinými zařízeními vyšší, proto před často používáním této funkce zkontrolujte svůj datový plán.

Doufáme, že tato příručka byla užitečná pro učení, jak směrovat mobilní data na zařízení Xiaomi. Pokud máte jakékoli dotazy, zanechte komentář níže.

Scroll to Top