Jak směrovat internet Xiaomi Redmi Note 9

Jak směrovat internet Xiaomi Redmi Note 9

Pokud máte poznámku Xiaomi Redmi Note 9 a chcete sdílet své připojení k internetu s jinými zařízeními, jako je notebook nebo tablet, přišli jste na správné místo. V tomto článku vám ukážeme, jak nasměrovat internet na vašem Xiaomi Redmi Note 9 jednoduše a rychle.

Krok 1: Přístup k nastavení

Chcete -li začít, zasuňte prst dolů na domácí obrazovku Xiaomi Redmi Note 9 a otevřete panel oznámení. Poté klepnutím na ikonu ozubeného zařízení získáte přístup k nastavení zařízení.

Krok 2: Najděte možnost „Wi Fi router“

V rámci nastavení se slepte, dokud nenajdete možnost „Wi Fi router“ a klepnutím na její otevření nastavení směrování.

Krok 3: Aktivujte router Wi Fi

Nyní uvidíte obrazovku s nastavením routeru Wi Fi. Klepnutím na přepínač aktivujte router a začněte sdílet připojení k internetu.

Krok 4: Přizpůsobte nastavení

Pokud je to žádoucí, můžete přizpůsobit nastavení routeru Wi Fi. Například můžete změnit název sítě WI FI a nastavit heslo pro ochranu vašeho připojení. Jednoduše se dotkněte odpovídající možnosti a proveďte požadované změny.

Krok 5: Připojte, pokud k routeru Wi Fi

Nyní, když je aktivován router Wi Fi, můžete připojit jiná zařízení k vaší síti. Stačí hledat sítě WI Fi dostupné v zařízení, které chcete připojit, a vyberte svou síť WIF síťové sítě Xiaomi Redmi Note 9. V případě potřeby zadejte heslo a máte hotovo! Nyní jste připojeni k internetu prostřednictvím vaší Xiaomi Redmi Note 9.

Je důležité si uvědomit, že směrování internetu může z vašeho zařízení konzumovat více baterie, takže se doporučuje udržet vaši Xiaomi Redmi Note 9 připojenou k zdroji energie během používání Wi Fi.

Doufáme, že tato příručka byla užitečná pro učení, jak směrovat internet na vaší Xiaomi Redmi Note 9. Nyní můžete snadno a pohodlně sdílet své připojení k internetu. Užijte si!

Scroll to Top