Jak splétat vlasy sám

Jak si vyrobit vlasy samotného

Bands jsou všestranné a elegantní účesy, které lze provádět na různých typech vlasů. Pokud hledáte způsob, jak dát svůj vzhled zvláštní dotek, může být skvělou volbou naučit se, jak splétat vlasy samy V tomto článku vás naučíme krok za krokem, jak splétat vlasy sám.

Krok 1: Připravte vlasy

Než začnete splétat vlasy, je důležité je správně připravit. Umyjte si vlasy, abyste zajistili, že jsou čisté a bez jakéhokoli produktu. Pokud dáváte přednost, můžete také použít nějaký texturovaný sprej, který vám pomůže dát drátům větší přilnavost.

Krok 2: Vyberte typ copní

Ve svých vlasech můžete udělat několik typů copánků, jako je tradiční cop, postavený -v copech, rybí kostí. Vyberte si typ copu, který vás potěší a kombinuje s vaším stylem.

Krok 3: Rozdělte vlasy

Rozdělte vlasy na tři stejné části. Držte jednu část v každé ruce a nechte třetí část uprostřed.

Krok 4: Začněte pletení

Vezměte správnou část a překročte střední část. Poté vezměte levou část a překročte střední část. Pokračujte v tomto procesu střídáním pravých a levých částí, dokud nedosáhnete konce vlasů.

Krok 5: Zajistěte cop

Když dosáhne konce vlasů, zajistěte cop elastickou nebo svorkou. Ujistěte se, že cop je pevný a dobře uvězněný.

Krok 6: Dokončete účes

Chcete -li dát účesu konečný dotek, můžete uvolnit několik pramenů vlasů kolem obličeje a vytvořit uvolněnější vzhled. Je také možné přidat příslušenství, jako jsou květiny nebo klipy, aby byl cop ještě krásnější.

Nyní, když víte, jak si pletené vlasy samy, jen cvičte a vyzkoušejte různé styly. S trochou trpělivosti a dovedností budete moci vytvořit úžasné copánky a rock the Look!

Scroll to Top