Jak vyrobit cihlu

Jak vyrobit cihlu chovatelství

Mít cihlovou chovatelskou stanici je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí pro své psy poskytnout bezpečný a pohodlný prostor. Kromě odolného a odolného, ​​cihlová chovatelská stanice také nabízí tepelnou a akustickou izolaci, což zajišťuje blaho zvířat. V tomto článku vám ukážeme krok za krokem, jak postavit cihlovou chovatelskou stanici.

Nezbytné materiály

Než začnete stavět chovatelskou stanici, je důležité shromažďovat všechny potřebné materiály. Zde je seznam hlavních materiálů, které budete potřebovat:

  • cihly;
  • Cement;
  • písek;
  • malta;
  • Tiles;
  • dveře chovatelské stanice;
  • mřížka pro okno;
  • vodná barva;
  • hmota nebo postel psů;
  • Potkánky s vodou a potravinami;
  • Další volitelné příslušenství, jako jsou hračky a přikrývky.

krok za krokem

Nyní, když již máte všechny potřebné materiály, pojďme krok za krokem k vytvoření cihlové chovatelské stanice:

1. Vyberte správné místo

Prvním krokem je vybrat správné místo pro vytvoření chovatelské stanice. Ujistěte se, že web je dostatečně prostorný, aby vyhovoval chovatelské stanici a nechal se psovi volně pohybovat. Kromě toho je důležité, aby bylo místo chráněno před větrem a deštěm.

2. Připravte půdu

Vyčistěte půdu a namočte půdu, kde bude stavěna chovatelská stanice. Odstraňte jakoukoli překážku, jako jsou kameny nebo kořeny stromů.

3. Vytvořte základnu

Připravte betonovou základnu, kde budou cihly usazeny. Smíchejte cement, písek a vodu podle pokynů výrobce a nalijte směs do zvoleného místa. Nivele základna s pravítkem a nechte ji vyschnout po dobu nejméně 24 hodin.

4. Nastavte cihly

Začněte urovnat cihly na betonové základně a používat maltu pro fixní. Ujistěte se, že cihly jsou na úrovni a správně zarovnány. Posaďte cihly, dokud nedokončíte stěny chovatelské stanice.

5. Namontujte mřížku dveří a okna

Po položení cihel nainstalujte dveře a mřížku oken. Ujistěte se, že dveře jsou dostatečně velké, aby umožnily psovi vstoupit a vystoupit, a že mřížka okna je bezpečná a robustní.

6. Vodotěsná chovatelská stanice

Aby se zajistila trvanlivost chovatelské stanice a chránila psy před vlhkostí, je důležité vodotěsné stěny. Na všechny stěny chovatelské stanice naneste vrstvu vodotěsného inkoustu a nechte ji úplně uschnout.

7. Dejte střechu

Umístěte dlaždice na strukturu chovatelské stanice a zajistěte, aby byly dobře pevné a nedochází k žádným únikům. Ujistěte se, že střecha je nakloněna zabránění akumulaci vody.

8. Přidejte příslušenství

Nakonec přidejte příslušenství do chovatelské stanice, jako je barva nebo postel pro psa, hrnce pro vodu a jídlo a další volitelné předměty, jako jsou hračky a přikrývky.

Připraveno! Nyní máte kompletní cihlu a připraveni přijmout své psy. Nezapomeňte udržovat chovatelskou stanici vždy čistou a dezinfikovanou a poskytovat zdravé a pohodlné prostředí pro vaše domácí mazlíčky.

Doufáme, že tento článek byl užitečný a že můžete bezpečně a efektivně postavit cihlovou chovatelskou stanici. Pokud máte jakékoli dotazy, zanechte komentář níže. Dobrá konstrukce!

Scroll to Top