Jak vyrobit cukroví pouze s cukrem

Jak vyrobit bonbóny pouze s cukrem

Pokud jste fanoušek bonbónů a hledáte jednoduchý a chutný recept, přišli jste na správné místo! V tomto blogu vás naučíme, jak vyrobit úžasnou bonbónu pomocí pouze cukru jako hlavní složky. Připravte se na potěšení z tohoto neodolatelného dezertu!

složky:

  • Cukr 2 šálky
  • Voda 1/2 šálku

krok za krokem:

Krok 1:

Na pánvi přidejte cukr a vodu. Přiveďte na střední teplotu a míchejte, dokud se cukr zcela nerozpustí.

Krok 2:

Smíchejte směs, dokud nezačne vařit. Snižte teplotu a vařte asi 10 minut, nebo dokud sirup nedosáhne bodu drátu.

Krok 3:

Chcete -li zkontrolovat bod drátu, vezměte si část sirupu lžičkou a nechte jej odtékat. Pokud je vytvořen tenký a spojitý vodič, je ve správném bodě.

Krok 4:

Odstraňte pánev z tepla a nechte sirup mírně vychladnout. Jak se ochladí, bude silnější.

Krok 5:

S sirupem je stále teplý, nalijte jej do formy namazané cukrem nebo v jednotlivých pánvích. Nechte to úplně vychladnout před neslavením.

Další tipy:

Chcete -li přidat speciální nádech do cukrového džemu, můžete během procesu vaření přidat esence, jako je vanilka nebo citron. Před podáváním můžete také ozdobit bonbóny citronovou nebo oranžovou kůrou.

Nyní, když víte, jak vyrobit lahodnou bonbónu pomocí pouze cukru, je čas, abyste si zašpinili ruce a vyzkoušeli tento úžasný recept. Překvapte své přátele a rodinu tímto jednoduchým a chutným dezertem!

Doufáme, že se vám tento blog líbil a našli jste všechny informace, které potřebujete k tomu, aby váš cukrový džem. Máte -li jakékoli dotazy nebo návrhy, zanechte komentář níže. Dobrá chuť k jídlu!

Scroll to Top