Jak vyrobit WhatsApp s pevným číslem

Jak vyrobit WhatsApp s pevným číslem

Věděli jste, že je možné použít WhatsApp s pevným číslem? To je správně! Pokud máte pevnou linku a chcete použít nejoblíbenější aplikaci pro zasílání zpráv na světě, uvědomte si, že je to zcela možné. V tomto článku vám ukážeme, jak to udělat jednoduše a prakticky.

Krok 1: Stáhnout WhatsApp Business

Prvním krokem k použití WhatsApp s pevným číslem je stáhnout aplikaci WhatsApp Business. Jedná se o verzi WhatsApp -orientovaného WhatsApp, ale může ji použít kdokoli, kdo chce použít pevné číslo.

Chcete -li stáhnout WhatsApp Business, stačí přejít do obchodu s chytrými telefony (iOS nebo Google Play pro Android) a vyhledejte aplikaci. Stáhněte si a nainstalujte do svého zařízení.

Krok 2: Zaregistrujte se, pokud není obchod WhatsApp

Po instalaci podnikání Whatsapp Otevřete aplikaci a postupujte podle pokynů a zaregistrujte se, pokud. Budete muset zadat pevné číslo, které chcete použít na WhatsApp. Nezapomeňte správně zadat číslo, protože bude ověřeno později.

Po zadání pevného čísla klikněte na „Next“ a počkejte na ověřovací kód. WhatsApp odešle kód na informované pevné číslo. Počkejte několik minut a pokud neobdržíte kód prostřednictvím SMS, můžete kód požádat prostřednictvím telefonního hovoru.

Zadejte kontrolní kód do aplikace a klikněte na „Zkontrolujte“. Pokud je vše správné, bude aktivováno firmy WhatsApp s registrovaným pevným číslem.

Krok 3: Konfigurace Whatsapp Business

Nyní, když jste zaregistrovali pevné číslo v podnikání WhatsApp, je čas nakonfigurovat aplikaci podle vašich preferencí. Můžete přidat profilovou fotografii, popis vaší firmy (nebo sami sebe, pokud aplikaci používáte osobně) a dokonce vytvořit automatické odpovědi na přijaté zprávy.

6

Krok 4: Zveřejněte své pevné číslo na WhatsApp

Nyní, když jste nakonfigurovali obchod Whatsapp s pevným číslem, je čas zveřejnit, aby vás lidé mohli kontaktovat. Své pevné číslo můžete sdílet prostřednictvím svých sociálních sítí, webových stránek, vizitek a dokonce i reklamních reklam.

Nezapomeňte informovat lidi, že vás mohou kontaktovat prostřednictvím WhatsApp pomocí pevného čísla registrovaného v aplikaci.

a připraven! Nyní víte, jak vyrobit WhatsApp s pevným číslem. Užijte si všechny výhody používání nejpopulárnější aplikace pro zasílání zpráv na světě s pevným číslem.

Doufáme, že tento článek pro vás byl užitečný. Máte -li jakékoli dotazy, nechte v komentářích, že vám rádi pomůžeme.

Scroll to Top