Jak vyrobit syrovátku s vodou

Jak vyrobit syrovátku s vodou

Pokud hledáte rychlý a rychlý způsob, jak konzumovat syrovátkové protein, jednou z možností je připravit jej vodou. V tomto článku vás naučíme krok za krokem k výrobě syrovátky s vodou a užijte si všechny výhody tohoto proteinu.

Krok 1: Vyberte správný syrovátkový protein

Prvním krokem je vybrat typ syrovátkové proteinu, který chcete použít. Na trhu jsou různé typy, jako je koncentrovaná, izolovaná a hydrolyzovaná syrovátka. Každý z nich má specifické vlastnosti, takže je důležité číst nutriční informace a zvolit ty, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Krok 2: Smíchejte syrovátku s vodou

Po výběru syrovátkové proteinu je čas připravit svůj nápoj. Ve sklenici nebo třepačce přidejte doporučené množství syrovátkové bílkoviny podle pokynů výrobce. Poté přidejte vodu do uvedeného poměru. Obvykle používá pro každou dávku syrovátky 200 ml až 300 ml vody.

Krok 3: Smíchejte dobře

Aby se zajistilo, že se syrovátkový protein zcela rozpustí ve vodě, je důležité dobře promíchat. Použijte mixér, vidličku nebo třepačku třepačkou na několik sekund. Ujistěte se, že nedostanou hranice nebo kousky nedissolted syrovátky.

Krok 4: Konzumujte okamžitě

syrovátkový protein s vodou by měl být spotřebován ihned po přípravě. Je to proto, že protein může oxidovat a ztratit své vlastnosti, pokud je vystaven po dlouhou dobu. Takže pijte hned po míchání a užijte si všechny výhody syrovátkové protein.

Další tipy

Zde je několik dalších tipů, jak co nejlépe využít svůj syrovátkový protein s vodou:

  • Zkuste přidat led, aby byl nápoj osvěžující;
  • Pokud dáváte přednost, můžete místo vody použít mléko místo vody;
  • Chcete -li dát do nápoje další chuť, přidat ovoce nebo esence;
  • Nezapomeňte dodržovat denní doporučení pro spotřebitele syrovátku podle vašich potřeb a cílů.
  • Nyní, když víte, jak vyrobit syrovátku s vodou, užijte si tuto praktickou a rychlou možnost konzumovat kvalitní protein. Pamatujte, že pokud konzultujete odborníka na výživu pro osobní pokyny a vhodné pro váš případ.

    Reference:

  • Příklad 1
  • příklad 2
  • příklad 3