Jak se přirozeně dostat chraplavě

Jak získat chraplavý přirozeně

Přemýšleli jste někdy, jak někteří lidé mají ten chraplavý a sexy hlas? Pokud máte zájem experimentovat s tímto hlasovým pocitem, je tento článek pro vás. Zde je několik tipů, jak získat chraplavý přirozeně.

1. Odpočívejte hlas

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak být přirozeně chraplavý, je odpočinout hlas. Vyvarujte se nadměrného mluvení nebo křičení po dlouhou dobu. Odpočiňte si na své hlasové šňůry a nechte je zotavit.

2. Pijte horké tekutiny

pití horkých tekutin, jako jsou byliny nebo teplá voda s medem, může pomoci odpočinout hlasivosti a udělat z nich trochu chraplavé. Nezapomeňte přehánět teplotu, abyste se vyhnuli poškození.

3. Použijte techniku ​​Whisper

Šepot je skvělý způsob, jak trochu donutit hlasivky a získat dočasný chraplavý hlas. Dávejte však pozor, abyste to nepřekonali a nezpůsobili trvalé poškození.

4. Zkuste torgovat solí

Cloudnutí teplou vodou a solí může lehce dráždit hlasivky, což má za následek dočasný chraplavý hlas. Ujistěte se, že řešení nepolkla.

5. Vyhněte se kašli

Kašel často dráždit hlasivky a učinit ho chraptivě. Pokuste se ovládat touhu po kašli a v případě potřeby pomocí podložky ulehčí podráždění v krku.

6. Nenuťte svůj hlas

Vyvarujte se křiku nebo mluvení o velmi velkém objemu. To může způsobit poškození hlasivek a dokonce dočasně vést ke ztrátě hlasu.

7. Poraďte se s profesionálem

Pokud chcete být přirozeně chraptiví, je důležité se poradit s terapeutem nebo hlasovým odborníkem. Mohou poskytnout vhodné pokyny a zajistit, abyste nezpůsobili trvalé poškození hlasivných šňůr.

Závěr

Ačkoli je možné být přirozeně chraplavý, je důležité si uvědomit, že hlasové zdraví je kritické. Nepřeměňujte výše uvedené techniky a vždy se poraďte s profesionálem, pokud máte dotazy nebo obavy.

Doufáme, že tyto tipy byly užitečné. Zkuste pečlivě a bavte se svým novým chraptivým hlasem!

Scroll to Top