Jak funguje štít na nehty

Jak funguje štít na nehty

jak

stínování nehtů je estetický postup, jehož cílem je posílit a chránit přírodní nehty, vyhnout se zlomení a loupání. Tuto techniku ​​hodně vyhledávají lidé, kteří chtějí mít silnější a zdravější nehty.

Co je to stínění nehtů?

stíhání nehtů spočívá v aplikaci gelové vrstvy na přírodní nehty a poskytuje větší odpor a trvanlivost. Tento gel je tvořen látkami, které pomáhají posilovat nehty, jako je keratin, vitamíny a minerály.

Kromě toho lze stínění nehtů také provádět pomocí skleněných vláken, které je umístěno na nehty pro větší odpor a vyhýbá se zlomům.

Jak je stínování nehtů?

Postup stínění nehtů provádí profesionálové specializované na estetiku nehtů. Nejprve jsou nehty broušeny a připraveny k přijímání gelu nebo skleněných vláken.

Dále se na nehty aplikují gel nebo skleněné vlákno, aby se zcela zakryly. Materiál je modelován a tvarován podle požadovaného tvaru a poté sušení s UV lehkou kabinou.

Po vysušení se nehty znovu brousí, aby se konečný cíl. Pokud chce osoba, je možné použít smalt na štít.

Jaké jsou výhody stínění nehtů?

Shielding na nehty nabízí několik výhod pro ty, kteří provádějí postup. Některé z nich jsou:

  • silnější nehty: Armage pomáhá posilovat přírodní nehty, vyhýbat se přestávkám a loupání.
  • Vyšší trvanlivost: obrněné nehty vydrží déle než přírodní nehty, protože gel nebo skleněné vlákno poskytuje větší odpor.
  • Ochrana: Armage chrání nehty před vnějšími agresemi, jako jsou chemikálie a dopady.
  • estetika: obrněné nehty vypadají krásněji a dobře -, což zlepšuje sebevědomí.
  • Jak dlouho trvá štít na nehty?

    Trvání stínění nehtů se může lišit podle růstu přírodních nehtů. V průměru postup trvá od 2 do 4 týdnů. Po tomto období je nutné udržovat štít, který se skládá z returčního gelu nebo skleněných vláken.

    Je důležité si uvědomit, že udržování stínění nehtů by mělo být prováděno kvalifikovaným profesionálem, aby zajistil trvanlivost a zdraví nehtů.

    Závěr

    Stínění nehtů je technika, která nabízí několik výhod pro ty, kteří chtějí mít silnější a krásnější nehty. S aplikací gel nebo skleněných vláken je možné posílit přírodní nehty a vyhnout se zlomům a loupání.

    Pokud hledáte přísnější a odolnější nehty, může být stínění nehtů skvělou volbou. Hledejte specializovaného profesionála a užijte si všechny výhody, které může tato technika nabídnout.

    Scroll to Top