Jak funguje obloha zdarma

Jak funguje Sky Free

Sky Livre je satelitní televizní služba, která svým zákazníkům nabízí pestré a kvalitní programování. Se satelitní anténou a digitálním přijímačem můžete mít přístup k různým kanálům a exkluzivnímu obsahu.

Parabolická anténa

Sky zdarma používá satelitní anténu k zachycení signálu kanálu. Tato anténa by měla být nainstalována na vhodném místě s volným vizí pro satelit. Je důležité, aby anténa byla správně poukázána na zajištění dobré kvality signálu.

digitální přijímač

Kromě satelitní antény musíte mít digitální přijímač, který dekóduje signál a zobrazíte kanály v televizi. Přijímač lze zakoupit spolu s balíčkem zdarma nebo samostatně.

různé programování

Sky Livre nabízí mimo jiné pestré programování s filmovými kanály, série, sporty, dokumenty, děti. Předplatitelům je k dispozici více než 100 kanálů, což zajišťuje možnosti pro všechny chutě a věky.

Exkluzivní obsah

Sky Livre kromě tradičních kanálů nabízí také exkluzivní obsah, jako jsou živé sportovní akce, vydání filmů a série a speciální programy. K tomuto obsahu lze přistupovat prostřednictvím prémiových kanálů Sky Livre.

Další výhody

Kromě rozmanitého programování a exkluzivního obsahu nabízí Sky Livre také další výhody pro vaše předplatitele. Mezi nimi jsou:

  • Přístup k Sky Play, Sky’s Streaming Platform, kde můžete sledovat filmy, série a na -Demand programy;
  • Interaktivní zdroje, jako je programovací průvodce, nahrávání programů a živá přestávka;
  • Specializovaná technická podpora, na pomoc v případě otázek nebo technických problémů;
  • Možnost najmout další balíčky, jako jsou sportovní kanály, filmy a mezinárodní obsah.

Stručně řečeno, Sky Livre je možnost satelitního výplaty -tv, která pro vaše předplatitele nabízí různé programování, exkluzivní obsah a další výhody. Se satelitní anténou a digitálním přijímačem máte přístup k široké škále kanálů a užít si to nejlepší z televize.

Scroll to Top