Jak Fies funguje pro právo

Jak funguje Fies to Law

Fond financování studentů (FIES) je program brazilské vlády, jehož cílem je usnadnit přístup k vysokoškolskému vzdělávání prostřednictvím financování kurzů v soukromých institucích. V tomto článku vysvětlíme, jak Fies funguje pro kurz práva.

Co je to fies?

Fies je program Ministerstva školství (MEC), který nabízí financování studentů studentům s nízkým úkolem, kteří se chtějí účastnit vysokoškolského vzdělávání v soukromých institucích. Program byl vytvořen v roce 1999 a v průběhu let prošel několika změnami.

Kdo se může účastnit Fies?

Chcete -li se účastnit Fies, musíte splnit následující požadavky:

  • Být brazilský, narozený nebo naturalizovaný;
  • dokončili střední školu;
  • Poté, co provedl Národní zkoušku na střední škole (nepřítel) od roku 2010, získal průměrně 450 bodů nebo vyšší a nevynutil formulaci;
  • Mějte hrubý měsíční příjmy rodiny na hlavu až tři minimální mzdy.
  • Jak funguje financování?

    Fies nabízí dvě finanční modality: Fies a P Fies. Ve společnosti FIES nemusí student během kurzu platit úroky a po dokončení kurzu je úroková sazba nízká. V kolácích je úroková sazba definována finančním agentem a může se lišit podle příjmu studenta.

    Kromě toho má Fies období 18 měsíců po dokončení kurzu, tj. Student nemusí začít platit splátky ihned po ukončení studia. Po období odkladu má student až trojnásobek trvání kurzu, aby splatil financování.

    Jak se zaregistrovat do fies?

    Aby student požádal o Fies, musí student získat přístup na oficiální web programu a vyplnit registrační formulář. Je nutné zadat osobní údaje, požadované údaje o kurzu a informace o příjmu rodiny.

    Po registraci musí student počkat na zveřejnění výsledků a pokud je vybrán, musí se zúčastnit vzdělávací instituce, aby ověřil informace a uzavřel financování.

    Závěr

    Fies je vynikající příležitostí pro studenty s nízkým úkolem, kteří chtějí studovat právo v soukromých institucích. S financováním nabízeným programem je možné realizovat sen o získání diplomu vysokoškolského vzdělávání a vstoupit na trh práce s lepšími příležitostmi.

    Pokud tedy máte zájem o účast na právu a nemáte žádné finanční podmínky, které by platily měsíční poplatky, ujistěte se, že se dozvíte o Fies a zkontrolujte, zda splňujete požadavky na účast na programu.

    Scroll to Top