Jak se financování prodává

Jak financování pro ty, kteří prodávají

, jak to funguje

Prodej produktu nebo služby může být skvělým způsobem, jak vydělat peníze, ale není vždy snadné najít kupující, kteří jsou ochotni platit celkovou částku najednou. To je místo, kde financování přichází k těm, kteří prodávají, což je možnost, která umožňuje prodejcům nabídnout splátku svým zákazníkům.

Jaké je financování pro ty, kteří prodávají?

Financování pro ty, kteří prodávají, je modalita úvěru, která prodejcům umožňuje nabídnout svým zákazníkům možnost platit platbu produktu nebo služby. Tímto způsobem si může zákazník zakoupit to, co chce, aniž by musel vyřadit celkovou hodnotu najednou.

Jak to funguje?

Pro použití financování pro ty, kteří prodávají, musí prodejce podepsat partnerství s finanční institucí, která tento typ služby nabízí. Obecně je nutné zaregistrovat a poskytovat informace o podnikání, jako je měsíční fakturační a prodejní historie.

Po schválení registrace může prodejce nabídnout svým zákazníkům možnost splátky. Zákazník si vybere množství splátek a hodnotu každého z nich. Prodejce obdrží celkovou částku prodeje předem, snižuje úrok a poplatky účtované finanční institucí.

Je důležité si uvědomit, že financování pro ty, kteří prodávají, není pro prodejce formou půjčky, ale opce pro platby pro zákazníka. Prodejce obdrží celkovou částku prodeje předem, zatímco zákazník přebírá odpovědnost za zaplacení splátek přímo finanční instituci.

Výhody financování pro ty, kteří prodávají

Financování pro ty, kteří jej prodávají, má několik výhod pro prodejce i zákazníka. Některé z nich jsou:

  • Zvýšený prodej: Nabízením možnosti splátky přiláká prodejce více zákazníků a zvyšuje jejich šance na uzavření podnikání.
  • největší kupní síla pro zákazníka: S financováním si může zákazník koupit produkt nebo službu, aniž by v tuto chvíli měl celkovou dostupnou částku.
  • předčasné potvrzení pro prodejce: Prodejce obdrží celkovou hodnotu prodeje předem, což pomáhá zlepšit obchodní peněžní tok.
  • Snížení rizika selhání: Jak klient přebírá odpovědnost za splácení splátek přímo finanční instituci, riziko výchozího nastavení je sníženo na prodejce.
  • závěrečné úvahy

    Financování pro ty, kteří prodávají, je zajímavou možností pro prodejce i zákazníky. Umožňuje prodejci zvýšit jejich prodej a zlepšit peněžní tok podniku, zatímco zákazník si může koupit produkt nebo službu i bez celkové částky dostupné v tuto chvíli.

    Pokud jste prodávající a máte zájem nabídnout tuto možnost svým zákazníkům, stojí za to prozkoumat finanční instituce, které nabízejí financování těm, kteří prodávají a kontrolují podmínky a sazby, které každý z nich praktikuje. Můžete si tedy vybrat nejlepší možnost pro své podnikání a nabídnout svým zákazníkům atraktivnější formu platby.

    Scroll to Top