Jak funguje hra TimeMania

Jak funguje hra TimeMania

jak

TimeMania je brazilská loterie, kterou v roce 2008 spustila Caixa Econômica Federal. Hlavním cílem hry je zasáhnout nakreslená čísla a tým Heart, aby získal nejvyšší cenu. Kromě toho TimeMania také přiděluje část sbírky do brazilských fotbalových klubů.

Jak hrát

Chcete -li hrát v TimeMania, musíte si vybrat 10 čísel mezi 80 dostupnými a týmem srdce. Hráč si může vybrat čísla ručně nebo se rozhodnout pro překvapení, kde systém vybere čísla náhodně.

Kromě toho je možné učinit více sázek a na volantu označit více než 10 čísel. Čím více čísel je označena, tím větší je hodnota sázek a tím větší je šance na vítězství.

Gaughings and Awards

Sweepstakes TimeMania se konají třikrát týdně, úterý, čtvrtek a sobotu. Nakresleno je 7 čísel a týmu srdce. Chcete -li vyhrát maximální cenu, musíte zasáhnout 7 nakreslených čísel.

Kromě hlavní ceny nabízí TimeMania také ocenění těm, kteří zasáhli 6, 5, 4 nebo 3 čísla, kromě týmu srdce. Hodnoty ocenění se liší podle počtu zásahů a částky shromážděné v soutěži.

Destinace zdroje

Část částky shromážděné ze sázek TimeMania je určena pro brazilské fotbalové kluby. Každý tým registrovaný ve hře obdrží procento z částky shromážděné se sázky za jejich zastoupení.

6

Závěr

TimeMania je loterijní hra, která kromě nabídky šance vyhrát ceny, přispívá také k brazilským fotbalovým a sociálním programům. Pokud máte rádi fotbal a chcete vyzkoušet své štěstí, sázení na TimeMania může být zajímavou možností.

Scroll to Top