Jak funguje Outback Rodizio

Jak funguje outback carvery

Outback Steakhouse je australská restaurace, která se v Brazílii stala velmi populární. Kromě jídel La carte nabízí Outback také rotaci, známou jako „Aussie Experience“, která zákazníkům umožňuje zažít různé pokrmy v jednom jídle. V tomto blogu vysvětlíme, jak funguje outback rotace a co můžete očekávat, že se zúčastníte tohoto gastronomického zážitku.

Co je to outback caster?

Outback Caster je možnost nabídky, která umožňuje zákazníkům vychutnat si výběr jídel v menších porcích místo toho, aby žádali o jednotlivé pokrmy. Je to skvělá volba pro ty, kteří chtějí vyzkoušet různé příchutě a restaurace.

Jak to funguje?

Když se rozhodnete pro rotaci outbacku, budete mít přístup k různým jídlům vybraným restaurací. Tato jídla se podávají v menších porcích, což vám umožňuje vyzkoušet širokou škálu příchutí v jednom jídle.

jídla zahrnutá v rotaci se mohou lišit, ale obvykle zahrnují možnosti, jako je slavná cibule, žebra, kuře, krevety, hranolky, australský chléb a saláty. Kromě toho si můžete také užít lahodné dezerty, jako je slavná Outback Brownie.

Je důležité si uvědomit, že outback rotace se podává pouze pro skupiny dvou nebo více lidí. Pokud tedy jdete sami, může být lepší zvolit si jednotlivá jídla nabídky A la carte.

Jak zadat objednávku?

Chcete -li využít outbackové rotace, jen informujte číšník, že se chcete účastnit „Aussie Experience“. Číšník vysvětlí nádobí dostupná při rotaci a vezme vaši objednávku.

Je důležité si uvědomit, že rotace má pevnou cenu na osobu, proto před objednáním zkontrolujte hodnotu. Některé nápoje také nemusí být zahrnuty do ceny rotace, takže se u číšníka zkontrolujte, jaké možnosti jsou k dispozici.

stojí za vyzkoušení rotace outbacku?

Pokud jste fanouškem outbackové kuchyně a rádi vyzkoušíte různá jídla, rotace je skvělou volbou. Umožňuje vám prokázat různé příchutě v jednom jídle, aniž byste si vybrali jedno jídlo.

Pokud však dáváte přednost objednání jednotlivých jídel nebo máte dietní omezení, můžete být lepší zvolit si nabídku A la carte. Důležité je vybrat si možnost, která nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a preferencím.

Stručně řečeno, Outback Caster je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí vyzkoušet různé jídla v jednom jídle. S výběrem lahodných jídel a menších porcí si můžete užít skutečný australský gastronomický zážitek. Až příště navštívíte Outback, nezapomeňte zvážit rotaci a užijte si všechny potěšení, které restaurace nabízí.

Scroll to Top