Jak SISU pracuje pro medicínu

Jak SISU pracuje pro medicínu

Sjednocený výběrový systém (SISU) je platforma ministerstva školství (MEC), která umožňuje studentům soutěžit o volná místa ve veřejných vysokoškolských institucích po celé Brazílii. Proces výběru SISU se provádí dvakrát ročně na začátku každého semestru a je jednou z hlavních forem vstupu do lékařských kurzů.

Proces registrace

Chcete -li se účastnit SISU, musíte v předchozím roce provést zkoušku National High School (nepřítel) a v redakci jste získali stupeň nad nulou. Během registračního období, které obvykle trvá týden, si mohou kandidáti vybrat až dvě možnosti kurzu v pořadí pořadí.

Je důležité zdůraznit, že některé instituce mohou v určitých oblastech znalostí vyžadovat konkrétní minimální poznámky, kromě obecného minimálního stupně nepřítele. Proto je nezbytné si uvědomit kritéria každého kurzu a instituce před registrací.

Klasifikace a hovory

Po uzavření registrace řadí SISU kandidáty na základě nepřátelské třídy. Klasifikace se provádí automaticky, s ohledem na možnost prvního kurzu každého kandidáta. Pokud je student vybrán pro první možnost, nebude se účastnit následujícího hovoru.

hovory se provádějí během období zápisu, podle dostupnosti volných pracovních míst v každém kurzu. Vybraní kandidáti by si měli být vědomi lhůt a postupů zveřejněných společností SISU a vzdělávací instituce, pro kterou byli vybráni.

čekací listina

Po pravidelných hovorech nabízí SISU také kandidáty k účasti na čekací listině. Studenti, kteří nebyli vybráni v žádné z možností kurzu, mohou vyjádřit zájem o pokračování v běhu na zbývající volná místa.

Čekací seznam používá vzdělávací instituce k obsazení volných pracovních míst, která nebyla obsazena pravidelně. Kandidáti, kteří projevují zájem o účast na čekací listině, musí dodržovat hovory a termíny zveřejněné společností SISU a institucí.

závěrečné úvahy

Sisu je příležitostí pro studenty, kteří chtějí vstoupit do lékařských kurzů ve veřejných vysokoškolských institucích. Je důležité si uvědomit kritéria každého kurzu a instituce a také se připravit na nepřítele, aby získal dobrou známku a zvýšil šance na výběr.

Další informace o SISU a procesu výběru léku naleznete na oficiálních webových stránkách MEC a najdete v dostupných informacích.

Scroll to Top