Jak předpona pokladnice

Jak funguje předpona pokladny

Předpona pokladnice je typ investice nabízené Národní státní pokladnou, která umožňuje investorům aplikovat své peníze na vládní cenné papíry s pevnou a známou úrokovou sazbou z doby nákupu. V tomto blogu podrobně vysvětlíme, jak tento typ investic funguje a jaké jsou jeho hlavní vlastnosti.

Jaký je předponový poklad

Předpona pokladnice je veřejný titul vydaný národním státní pokladnou, který má od okamžiku nákupu pevnou a známou úrokovou sazbu. To znamená, že investor již ví, jaká bude ziskovost jeho investice v době aplikace.

Tento typ investice je vhodný pro lidi, kteří chtějí mít větší předvídatelnost ohledně finančního návratu svých investic, protože úroková sazba je pevná a v průběhu času se nemění.

Jak funguje předpona pokladny

Aby investor investoval do předpona, musí investor otevřít účet v platném makléři a mít platný CPF. Poté jednoduše přistupujte k webové stránce Treasury Direct a vyberte požadovaný veřejný název.

Je důležité si uvědomit, že předběžný poklad má datum splatnosti, tj. Investor musí uplatnit částku investovanou pouze do stanoveného data. Pokud investor potřebuje tuto částku uplatnit před splatností, může dojít k finanční ztrátě.

Kromě toho je důležité zdůraznit, že předponu má poklad hrubou ziskovost, tj. Je nutné slevit daně a poplatky, aby věděl, jaký bude čistý výnos investice.

Výhody předpony pokladny

Předpovídaný poklad má některé výhody oproti jiným typům investic. Některé z nich jsou:

  • Předvídatelnost: Investor již ví, jaká úroková sazba bude od okamžiku aplikace;
  • Zabezpečení: Národní pokladna je zodpovědná za platbu titulu, který zajišťuje investiční zabezpečení;
  • Přístupnost: Je možné investovat do přednastavené pokladny s nízkými hodnotami, z R 30,00 $;
  • Diverzifikace: Předpokládaný poklad umožňuje investorovi diverzifikovat své investiční portfolio a snižovat rizika;
  • Likvidita: Je možné uplatnit částku investovanou před splatností, ale může dojít k finanční ztrátě;
  • Závěr

    Předpovídaná ministerstvo financí je zajímavou investiční možností pro ty, kteří hledají předvídatelnost a bezpečnost ve svých investicích. S pevnou a známou úrokovou sazbou z okamžiku aplikace umožňuje tento typ investice investorovi získat jasnou představu o finanční návratnosti, kterou získá.

    Je však důležité si uvědomit, že každá investice má rizika a je nutné před investováním vyhodnotit své vlastnosti. Konzultace s finančním odborníkem může být dobrou volbou, jak učinit asertivnější rozhodnutí.

    Scroll to Top